بررسی مقایسه ای شمارش سویه های لاکتوباسیلوس در طول زمان ماندگاری در چند نمونه ماست پروبیوتیک صنعتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مقایسه ای شمارش سویه های لاکتوباسیلوس در طول زمان ماندگاری در چند نمونه ماست پروبیوتیک صنعتی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مقایسه ای شمارش سویه های لاکتوباسیلوس در طول زمان ماندگاری در چند نمونه ماست پروبیوتیک صنعتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مقایسه ای شمارش سویه های لاکتوباسیلوس در طول زمان ماندگاری در چند نمونه ماست پروبیوتیک صنعتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مقایسه ای شمارش سویه های لاکتوباسیلوس در طول زمان ماندگاری در چند نمونه ماست پروبیوتیک صنعتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانشور

تعداد صفحات :۱۴

مقدمه و هدف: لاکتوباسیوس ها از میکروارگانیسم های اصلی ماست پروبیوتیک هستند که برای اثربخشی بالینی باید از نظر تعداد و میزان بقا در زمان ماندگاری ماست در حد مطلوب حفظ شوند. هدف این مطالعه ارزیابی شمارش لاکتوباسیلوس ها در چند نمونه ماست پروبیوتیک از برندهای معمول لبنی در زمان ماندگاری بود. مواد و روش ها: در این مطالعه مقطعی ۵۰ نمونه ماست پروبیوتیک (۱۰ نمونه از ۵ برند) تهیه و کدگذاری شد. پس از کشت سطحی، کلونی های تمامی سویه های لاکتوباسیلوس در ۲ نوبت (۱: روز میانی و ۲: روز پیش از پایان دوره ماندگاری) شمارش شد و در نوبت دوم، pH نمونه ها نیز اندازه گیری شد. داده ها با نرم افزار SPSS آنالیز شد. نتایج: میانگین شمارش لاکتوباسیلوس ها در ۴ برند ارزیابی شده در کشت نوبت ۲ کمتر از نوبت ۱ بود (p£۰.۰۰۲). ماکزیمم لاکتوباسیلوس شمارش شده در تمامی نمونه ها کمتر از حداقل میزان توصیه شده بود (۲.۹×۱۰۵ vs.106 CFU/ml, p<0.0001).PH اندازه گیری شده در تمامی نمونه ها در پایان دوره نگهداری از pH مطلوب کمتر بود (p<0.0001).نتیجه گیری: کمتر بودن میانگین شمارش کولونی های لاکتوباسیلوس در مدت ماندگاری و بالاتر بودن اسیدیته نمونه ها در پایان دوره نگهداری در مقایسه با میزان مطلوب، خواص پروبیوتیک ماست های ارزیابی شده و احتمال اثربخشی بالینی آنها را به صورت جدی کاهش می دهد، علاوه بر آزمایش های کنترل کیفی منظم بر اساس پروتکل های کشوری استاندارد، انجام مطالعات گسترده تر در این زمینه پیشنهاد می شود.

کلید واژه: ماست، پروبیوتیک، لاکتوباسیلوس، زمان ماندگاری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.