تعیین ارزش غذایی برخی ارقام علوفه هیبریدهای ذرت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین ارزش غذایی برخی ارقام علوفه هیبریدهای ذرت دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین ارزش غذایی برخی ارقام علوفه هیبریدهای ذرت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین ارزش غذایی برخی ارقام علوفه هیبریدهای ذرت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین ارزش غذایی برخی ارقام علوفه هیبریدهای ذرت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دامی (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۱۷

در این تحقیق ۲۵ رقم علوفه هیبریدهای ذرت که در موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر کشت شده بودند، مورد ارزیابی ارزش غذایی قرار گرفتند تا در برنامه های اصلاحی بهبود کیفیت ارقام در موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر استفاده شوند. ارقام از موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر به صورت گیاه کامل همراه بلال در مرحله دانه خمیری حمل و سپس با دستگاه به صورت کامل خرد و نمونه های تصادفی از هرکدام از ارقام هیبرید تهیه شد. ترکیبات شیمیایی با روش های استاندارد اندازه گیری و قابلیت هضم آزمایشگاهی آن ها با تکنیک تولید گاز تعیین گردید. میزان انرژی قابل متابولیسم ۲۲ نمونه آزمایشی و ۳ هیبرید شاهد در قالب طرح کاملا تصادفی با ۳ تکرار برای هر تیمار برآورد گردید. مقایسه میانگین ها به روش دانکن نشان داد که هیبریدها از نظر انرژی قابل متابولیسم، مقدار گاز تولیدی در ۲۴ ساعت و میزان اسیدهای چرب زنجیر کوتاه در سطح پنج درصد تفاوت معنی دار دارند. با توجه به نتایج به دست آمده برای انرژی قابل متابولیسم که یکی از شاخص های اصلی در تعیین ارزش غذایی هیبریدهای ذرت علوفه ای است می توان گفت، هیبرید شماره ۱۶ (K 47.2-2-1-21-2-1-1-1 K3545.6) که از نظر انرژی قابل متابولیسم نسبت به سایر ارقام برتر می باشد بایستی از نظر توسعه و تکثیر بیشتر مد نظر قرار گیرد.

کلید واژه: ارقام علوفه هیبریدهای ذرت، ترکیبات شیمیایی، اسیدهای چرب کوتاه زنجیر، تکنیک تولید گاز، انرژی قابل متابولیسم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.