ارتباط میان نگرش مذهبی و شایستگی اجتماعی والد–فرزندی با فراشناخت هیجانی (مورد مطالعه: دبیرستان های شهر ساوه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارتباط میان نگرش مذهبی و شایستگی اجتماعی والد–فرزندی با فراشناخت هیجانی (مورد مطالعه: دبیرستان های شهر ساوه) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارتباط میان نگرش مذهبی و شایستگی اجتماعی والد–فرزندی با فراشناخت هیجانی (مورد مطالعه: دبیرستان های شهر ساوه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارتباط میان نگرش مذهبی و شایستگی اجتماعی والد–فرزندی با فراشناخت هیجانی (مورد مطالعه: دبیرستان های شهر ساوه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارتباط میان نگرش مذهبی و شایستگی اجتماعی والد–فرزندی با فراشناخت هیجانی (مورد مطالعه: دبیرستان های شهر ساوه) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : جامعه شناسی مطالعات جوانان

تعداد صفحات :۲۱

این پژوهش با هدف شناخت ارتباط میان نگرش مذهبی و شایستگی اجتماعی والد- فرزندی با فراشناخت هیجانی انجام شد. جامعه آماری پژوهش حاضر را کلیه دانش آموزان دختر و پسر مقطع دبیرستان شهرستان ساوه که در سال تحصیلی ۹۱-۹۰ مشغول به تحصیل بودند، به تعداد ۶۱۲۰ نفر، تشکیل می داد که با استفاده از فرمول کوکران و روش نمونه گیری تصادفی خوشه ای چندمرحله ای ۲۵۰ نفر به عنوان حجم نمونه انتخاب شد. پرسش نامه های فراشناخت هیجانی، روی دانش آموزان اجرا گردید و از والدین آن ها نیز خواسته شد تا پرسشنامه های نگرش مذهبی و شایستگی اجتماعی را تکمیل نمایند. داده های بدست آمده از پرسشنامه ها با استفاده از مدل آماری رگرسیون چند متغیره و نرم افزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت. یافته ها نشان داد که حدود ۲۷.۵ درصد واریانس متغیر فراشناخت هیجانی بوسیله رابطه خطی با متغیرهای شایستگی اجتماعی و نگرش مذهبی خانواده تبیین می شود که سهم شایستگی اجتماعی تقریبا ۱۸.۸ درصد و سهم نگرش مذهبی خانواده تقریبا برابر با ۸.۷ درصد بود. همچنین نتایج پژوهش نشان داد رابطه بین شایستگی اجتماعی و نگرش مذهبی خانواده با فراشناخت در دانش آموزان دختر و پسر تفاوت دارد، بطوریکه در دانش آموزان دختر سهم نگرش مذهبی در تبیین فراشناخت آن ها بیشتر از شایستگی اجتماعی برآورد شده است، و این درحالی است که در دانش آموزان پسر، فراشناخت هیجانی پیش بینی کننده قوی تر نسبت به نگرش مذهبی می باشد.

کلید واژه: نگرش مذهبی، شایستگی اجتماعی والد، فرزندی، فراشناخت هیجانی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.