ارزیابی عملکرد دولت در زمینه مسکن روستایی بر اساس برنامه چهارم و (BSC) پنجم توسعه با استفاده از مدل کارت امتیازی متوازن (مطالعه موردی: روستاهای استان اصفهان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی عملکرد دولت در زمینه مسکن روستایی بر اساس برنامه چهارم و (BSC) پنجم توسعه با استفاده از مدل کارت امتیازی متوازن (مطالعه موردی: روستاهای استان اصفهان) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی عملکرد دولت در زمینه مسکن روستایی بر اساس برنامه چهارم و (BSC) پنجم توسعه با استفاده از مدل کارت امتیازی متوازن (مطالعه موردی: روستاهای استان اصفهان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی عملکرد دولت در زمینه مسکن روستایی بر اساس برنامه چهارم و (BSC) پنجم توسعه با استفاده از مدل کارت امتیازی متوازن (مطالعه موردی: روستاهای استان اصفهان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی عملکرد دولت در زمینه مسکن روستایی بر اساس برنامه چهارم و (BSC) پنجم توسعه با استفاده از مدل کارت امتیازی متوازن (مطالعه موردی: روستاهای استان اصفهان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مسکن و محیط روستا

تعداد صفحات :۲۶

مشکل کیفیت و استحکام نامناسب ساخت و سازهای روستایی با توجه به سانحه خیزی عمومی کشور، موضوع بهسازی و نوسازی مسکن روستایی را طی دو دهه اخیر، جزء برنامه های ثابت دولت در خصوص نواحی روستایی کرده است. هدف از تحقیق حاضر؛ ارزیابی عملکرد دولت در زمینه مسکن روستایی بر اساس برنامه چهارم و پنجم توسعه با استفاده از منظرهای کارت امتیازی متوازن (شهروندان و ارباب رجوع، فرآیندهای داخلی، رشد و یادگیری، مسوولیت اجتماعی و مالی) می باشد. روش تحقیق این پژوهش از نظر هدف؛ کاربردی و از نظر روش؛ توصیفی-پیمایشی است. از ابزار پرسشنامه و ارقام کمی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اصفهان جهت جمع آوری داده ها استفاده شده است. جامعه آماری تحقیق حاضر در بررسی برخی از شاخص ها تمام روستاهای استان و در برخی دیگر از شاخص ها، روستاهای انتخاب شده توسط محقق می باشد. جهت تعیین حجم نمونه آماری از جدول کرجسی-مورگان و به روش طبق ه بندی شده تصادفی استفاده شد ه است، یعنی با انتخاب یک روستا از هر بخش استان ابتدا جامعه آماری را طبق هبندی نموده و سپس پرسشنامه ها به صورت تصادفی بین گرو ه های مربوط به جامعه آماری توزیع گردیده است که حجم نمونه لازم برای گروه های دهیاران، روستاییان، ۱۸۶ و ۲۵ نفر محاسبه گردید. برای تعیین روایی شاخص ها و پرسشنامه ها از روایی، ۳۸۰، ناظران فنی ساختمان و کارکنان به ترتیب ۴۰ محتوا استفاده شده است. ضریب پایایی (آلفای کرونباخ) پرسشنامه ها در هر چهار گروه بیشتر از ۰.۷۵ بوده است. یافته های تحقیق نشان داد که میزان تحقق اهداف ۲۸ شاخص از ۴۰ شاخص مورد مطالعه بیشتر از ۷۰ درصد بوده است . همچنین دولت در منظر فرآیندهای داخلی با ۸۸.۴۹ درصد بیشترین و در منظر مالی با ۶۶.۱۹ درصد کمترین میزان تحقق اهداف را داشته است. لذا به منظور بهبود عملکرد و دستیابی به اهداف پیش بینی شده؛ فرهنگ سازی و آشنا نمودن روستاییان با برنامه های طرح بهسازی، افزایش مبلغ تسهیلات و بهبود فرآیندهای اداری پیشنهاد می گردد.

کلید واژه: ارزیابی عملکرد، کارت امتیازی متوازن (BSC) برنامه چهارم و پنجم توسعه، مسکن روستایی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.