تعیین گونه های یرسینیا و سالمونلا پاراتیفی جدا شده از خامه های محتمل آلوده در شهر تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین گونه های یرسینیا و سالمونلا پاراتیفی جدا شده از خامه های محتمل آلوده در شهر تهران دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین گونه های یرسینیا و سالمونلا پاراتیفی جدا شده از خامه های محتمل آلوده در شهر تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین گونه های یرسینیا و سالمونلا پاراتیفی جدا شده از خامه های محتمل آلوده در شهر تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین گونه های یرسینیا و سالمونلا پاراتیفی جدا شده از خامه های محتمل آلوده در شهر تهران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پیاورد سلامت

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: خامه ک فرآورده لبن مغذی است و بدلل ارزش غذابا،pH نزدک به خنث و قابلتنگهداری محدود، محط مناسببرای رشد مکروارگانسمهاست. در چند دهه گذشته آلودگی باکتریایی مواد غذایی از اهمیت خاصی برخوردار شده است. سالمونلا و یرسینیا دو عامل مهم در بیماری های منتقله از غذا هستند، که سبب گاستروآنتریت انسانی می شوند. مطالعه ی حاضربه منظور ارزابکفت بهداشت خامه هایسنتمصرف از نظر آلودگ باکترا انجام گردد.روش بررسی: در این مطالعه ی مقطعی، ۱۰۰ نمونه خامه غیر پاستوریزه از ۵ نقطه سطح شهر تهران جمع آوری گردید. پس از غنی سازی در محیط سلنیت F برای سالمونلا و غنی سازی در بافر فسفات به مدت ۲ هفته در سرما برای یرسینیا طبق دستورالعمل CDC، تلقیح بر روی محیط های کشت مک کانکی و CIN آگار انجام شد. روز بعد کلنی های مشکوک از نظر فنوتایپی مورد بررسی اولیه و بوسیله پلاک API-20E مورد تائید نهایی قرار گرفتند.یافته ها: ۲۹% نمونه های خامه ی مورد مطالعه، حداقل به یک باکتری آلوده بودند. ۳% نمونه های مورد مطالعه به یرسینیا شامل ۱ سویه ی آنتروکلی تیکا، ۱ سویه ی اینترمدیا و ۱ سویه ی فردریکسنی و ۲% به سالمونلاپاراتیفی B آلوده بودند. همچنین باکتری های دیگری مانند اشریشیا کلی، آنتروباکتر، کلبسیلا و سیتروباکتر جدا گردید. ۵ نمونه خامه به صورت توام به ۲ باکتری آلوده بودند.نتیجه گیری: نتایج حاصله موید کنترل کیفی و نظارت بیشتر اداره ی بهداشت مواد غذایی بر خامه های تولیدی در سطح شهر تهران می باشد.

کلید واژه: خامه، یرسینیا آنتروکلی تیکا، سالمونلا، کلی فرم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.