تاثیر تغذیه ای پودر سیر بر شاخص های هماتولوژیک فیل ماهی (Huso huso)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر تغذیه ای پودر سیر بر شاخص های هماتولوژیک فیل ماهی (Huso huso) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر تغذیه ای پودر سیر بر شاخص های هماتولوژیک فیل ماهی (Huso huso)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تغذیه ای پودر سیر بر شاخص های هماتولوژیک فیل ماهی (Huso huso)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر تغذیه ای پودر سیر بر شاخص های هماتولوژیک فیل ماهی (Huso huso) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم تکثیر و آبزی پروری

تعداد صفحات :۱۳

ویژگی های خون شناسی ماهیان یکی از مهمترین شواهد مراحل فیزیولوژیک آنها و منعکس کننده ارتباط خصوصیات اکوسیستم آبی و سلامتی آنها می باشد، به همین دلیل داشتن دامنه طبیعی پارامترهای خونی یک ماهی می تواند به عنوان یک شاخص زیستی مورد استفاده قرار گیرد. تعداد ۹۰ عدد فیل ماهی با متوسط وزنی ۱.۱۵±۲۰.۸۲ کیلوگرم در مرکز تکثیر و پرورش و بازسازی ذخایر ماهیان خاویاری و گرم آبی شهید رجایی به مدت ۶۰ روز نگه داری شدند. ماهیان به مدت ۶۰ روز با جیره حاوی سیر (۱۰ گرم پودر سیر به ازای یک کیلوگرم جیره غذایی) مورد تغذیه قرار گرفتند. عملیات خون گیری بعد از بیهوش نمودن ماهیان با استفاده از گل میخک و از طریق سیاهرگ دمی و پشت باله مخرجی صورت گرفت. بلافاصله بعد از خون گیری با استفاده از سرنگ ۲ سی سی خون در میکروتیوب هپارینه ریخته شد و آزمایشات خون شناسی در آزمایشگاه انجام گرفت. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد، میزان هموگلوبین و تعداد کل گلبول قرمز در تیمار سیر بالاتر از تیمار شاهد بود ولی غلظت هموگلوبین در بین دو تیمار سیر و شاهد تفاوت معنی داری از خود نشان نداد (P>0.05) درصد هماتوکریت و تعداد گلبول سفید تفاوت معنی داری در بین دو گروه سیر و شاهد داشت (P<0.05)، به طوری که میزان آن در گروه سیر بالاتر از گروه شاهد بود. نتایج مربوط به شاخص های گلبول قرمز شامل حجم متوسط گلبولی، هموگلوبین متوسط گلبولی و غلظت متوسط هموگلوبین گلبولی اختلاف معنی داری را بین دو گروه سیر و شاهد از خود نشان نداد (P>0.05) یافته های حاصل از این تحقیق اضافه نمودن ۱۰ گرم عصاره سیر به یک کیلوگرم غذای فیل ماهی را به عنوان سطح مناسب این ماده جهت بهبود شاخص ایمنی سلولی پیشنهاد میکند.

کلید واژه: سیر، شاخص هماتولوژیک، فیل ماهی (Huso huso)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.