برآورد سیلاب با استفاده از مدل هیدرولوژیکی WMS و ارائه راهکارهای مدیریتی مناسب با آن (مطالعه موردی؛ حوضه آبخیز چالوس)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 برآورد سیلاب با استفاده از مدل هیدرولوژیکی WMS و ارائه راهکارهای مدیریتی مناسب با آن (مطالعه موردی؛ حوضه آبخیز چالوس) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد برآورد سیلاب با استفاده از مدل هیدرولوژیکی WMS و ارائه راهکارهای مدیریتی مناسب با آن (مطالعه موردی؛ حوضه آبخیز چالوس)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی برآورد سیلاب با استفاده از مدل هیدرولوژیکی WMS و ارائه راهکارهای مدیریتی مناسب با آن (مطالعه موردی؛ حوضه آبخیز چالوس)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن برآورد سیلاب با استفاده از مدل هیدرولوژیکی WMS و ارائه راهکارهای مدیریتی مناسب با آن (مطالعه موردی؛ حوضه آبخیز چالوس) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اکوسیستم های طبیعی ایران

تعداد صفحات :۲۴

برآورد دبی های حداکثر لحظه ای با استفاده از مدل، در مطالعات آبخیزداری، طراحی سازه های آبی مورد استفاده قرار میگیرد. هدف از انجام این پژوهش با توجه به همجوار بودن حوضه به شهر و همچنین خسارات ناشی از سیل، تخمین دبی حداکثر لحظه ای با توجه به شرایط رطوبتی خاک و شماره منحنی به روش SCS با مدل هیدرولوژیکی WMSدر حوضه آبخیز چالوس در استان مازندران می باشد. نتایج نشان داد که رطوبت پیشین خاک (AMC) و شماره منحنی حوضه (CN) فاکتور مهم و تاثیرگذار بر روی دبی اوج سیل می باشد. در تحقیق انجام شده در شرایط رطوبتی بالا (AMC III) دبی مشاهده شده و دبی برآورد شده تقریبا یکسان بودند دقت روش مذکور در برآورد دبی اوج سیلاب و زمان رسیدن به اوج خوب و در برآورد حجم سیلاب با توجه به شکل هیدروگراف دارای خطای فاحشی میباشد. همچنین نتایج نشان داد که در زمینه مدیریت سیلاب با توجه به تغییرات منفی ای که در وضعیت اکوسیستم منطقه ایجاد شده با در نظر گرفتن سناریوی تدوین شده بدین شرح که اگر پوشش گیاهی به میزان ۲۰ درصد در منطقه افزایش یابد دبی سیلابی به میزان حدودا ۱۰ درصد کاهش می یابد بنابراین پوشش گیاهی به تنهایی نقش محدودی درکنترل سیلابهای مخرب با دوره بازگشت بالا دارد که بایستی روشهای مدیریت ترکیبی (سازهای-بیولوژیکی) را اعمال کرد.

کلید واژه: دبی حداکثر لحظه ای، مدل WMS، شماره منحنی حوضه، رطوبت پیشین خاک، حوضه آبخیز چالوس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.