بهینه سازی پارامترهای موثر بر بارش-رواناب در مدل نیم توزیعی SWAT (مطالعه موردی حوزه آبخیز قزاقلی استان گلستان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی پارامترهای موثر بر بارش-رواناب در مدل نیم توزیعی SWAT (مطالعه موردی حوزه آبخیز قزاقلی استان گلستان) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی پارامترهای موثر بر بارش-رواناب در مدل نیم توزیعی SWAT (مطالعه موردی حوزه آبخیز قزاقلی استان گلستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی پارامترهای موثر بر بارش-رواناب در مدل نیم توزیعی SWAT (مطالعه موردی حوزه آبخیز قزاقلی استان گلستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی پارامترهای موثر بر بارش-رواناب در مدل نیم توزیعی SWAT (مطالعه موردی حوزه آبخیز قزاقلی استان گلستان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اکوسیستم های طبیعی ایران

تعداد صفحات :۲۱

بررسی فرایندهای بارش-رواناب در مدل های هیدرولوژیکی به سبب تاثیرپذیری از پارامترهای مختلف، دشوار و با عدم قطعیت همراه می باشد. دقت این مدل ها در پیش بینی پاسخ هیدرولوژیکی حوضه می تواند با بومی سازی مقادیر بهینه پارامترها بهبود بخشیده شود. برای این منظور در این پژوهش از مدل نیمه توزیعی SWAT و برنامهGLUE در بسته نرم افزاری SWAT CUP برای بهینه سازی پارامترهای حساس بهره گرفته شد. بررسی ها در دو پایه زمانی روزانه و ماهانه و در حوزه آبخیز قزاقلی با مساحت ۷۰۷۲ کیلومترمربع انجام گرفت. بعد از اجرای اولیه مدل، حوضه به ۳۷ زیر حوضه و ۲۷۸ واحد پاسخ هیدرولوژیکی (HRU) تقسیم گردید. در تحلیل حساسیت پارامترها، ۱۷ پارامتر از ۲۷ پارامتر اولیه حساس تر شناخته شد که حساس ترین پارامتر در پایه روزانه و ماهانه شماره منحنی رواناب تشخیص داده شد. بعد از تحلیل حساسیت و شناخت پارامترهای حساس مدل دبی با ضریب تعیین (R2) 0.69 و ۰.۸۶ ضریب نش-ساتکلیف (ENS)، ۰.۶۸، ۰.۸۴ در طی دوره روزانه و ماهانه واسنجی شد. مقادیر R2 و ENS طی دوره های روزانه و ماهانه برای دوره صحت سنجی به ترتیب ۰.۷۸، ۰.۸۶، ۰.۶۵ و ۰.۸۳ بدست آمدند. بعد از شبیه سازی، مقدار P_factor بین ۰.۳۴-۰.۹ و R_factor بین ۱.۱۴-۰.۵۱ به دست آمدند که نشان دهنده کم بودن عدم قطعیت و دقت بالای مدل در شبیه سازی است به طوری که اکثر داده های مشاهداتی در محدوده تخمین عدم قطعیت ۹۵ درصد قرار گرفتند؛ لذا این مدل می تواند به عنوان ابزاری مفید برای مدیریت منابع آب، توصیف و مدیریت بهینه حوضه و ارزیابی سیستم های منابع آبی مورد استفاده قرار گیرد.

کلید واژه: بهینه سازی، بارش-رواناب، حوزه آبخیز قزاقلی، مدل glue ،swat

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.