مقاله بررسی میزان رنگ پذیری پروتئین p53 در اپی تلیوم لکوپلاکیا و کارسینوم سلول سنگفرشی دهان با استفاده از تکنیک ایمنوهیستوشیمی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان رنگ پذیری پروتئین p53 در اپی تلیوم لکوپلاکیا و کارسینوم سلول سنگفرشی دهان با استفاده از تکنیک ایمنوهیستوشیمی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان رنگ پذیری پروتئین p53 در اپی تلیوم لکوپلاکیا و کارسینوم سلول سنگفرشی دهان با استفاده از تکنیک ایمنوهیستوشیمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان رنگ پذیری پروتئین p53 در اپی تلیوم لکوپلاکیا و کارسینوم سلول سنگفرشی دهان با استفاده از تکنیک ایمنوهیستوشیمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان رنگ پذیری پروتئین p53 در اپی تلیوم لکوپلاکیا و کارسینوم سلول سنگفرشی دهان با استفاده از تکنیک ایمنوهیستوشیمی :

مقاله بررسی میزان رنگ پذیری پروتئین p53 در اپی تلیوم لکوپلاکیا و کارسینوم سلول سنگفرشی دهان با استفاده از تکنیک ایمنوهیستوشیمی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان از صفحه ۱ تا ۱۱ منتشر شده است.
نام: بررسی میزان رنگ پذیری پروتئین p53 در اپی تلیوم لکوپلاکیا و کارسینوم سلول سنگفرشی دهان با استفاده از تکنیک ایمنوهیستوشیمی
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سرطان سلول سنگفرشی
مقاله لکوپلاکیا
مقاله بدخیمی, ایمونوهیستوشیمی
مقاله سرکوب کننده تومور p53

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: لکوپلاکیا شایع ترین ضایعه پیش بدخیم مخاط دهان است و پتانسیل تغییر بدخیمی آن غیر قابل پیش بینی می باشد. هدف از مطالعه حاضر بررسی رنگ پذیری پروتئین p53 در سلول های مخاط دهانی طبیعی، لکوپلاکیا و کارسینوم سلول سنگفرشی دهان بود.
روش : از رنگ آمیزی ایمونوهیستوشیمی با روش استاندارد Biotin Streptavidin Peroxidase در این مطالعه استفاده شد تا رنگ پذیری پروتئین p53 روی بلوک های پارافینی ۸ مورد سرطان سلول سنگفرشی، ۲۰ مورد لکوپلاکیا و ۱۰ مورد مخاط طبیعی دهان مورد بررسی قرار گیرد.
یافته ها: تفاوت آماری معنی داری از نظر میزان و شدت رنگ پذیری پروتئین p53 در بین گروه لکوپلاکیا و گروه کنترل یافت نشد اما الگوی انتشار آن در گروه لکوپلاکیا عمدتا در لایه های سوپرا بازال و در اپی تلیوم گروه طبیعی عمدتا بازال بوده و میانگین سلول های مثبت برای p53 در گروه سرطان سلول سنگفرشی بالاتر از گروه های لکوپلاکیا و کنترل بود. سلول های محیط جزایر اپی تلیالی نئوپلاستیک بیشترین میزان بروز را نشان دادند.
نتیجه گیری: با توجه به این یافته ها افزایش سوپرا بازال p53 در اپی تلیوم لکوپلاکیا در ناحیه فوق بازال ممکن است در ارتباط با پیش آگهی بالینی ضعیف باشد. افزایش بروز p53 ممکن است مشخصه مهمی در سرطان دهان باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.