بررسی تاثیر گردشگری خانه های دوم بر سرمایه اجتماعی (مورد مطالعه: روستاهای لیره سر و سیاورز شهرستان تنکابن)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر گردشگری خانه های دوم بر سرمایه اجتماعی (مورد مطالعه: روستاهای لیره سر و سیاورز شهرستان تنکابن) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر گردشگری خانه های دوم بر سرمایه اجتماعی (مورد مطالعه: روستاهای لیره سر و سیاورز شهرستان تنکابن)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر گردشگری خانه های دوم بر سرمایه اجتماعی (مورد مطالعه: روستاهای لیره سر و سیاورز شهرستان تنکابن)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر گردشگری خانه های دوم بر سرمایه اجتماعی (مورد مطالعه: روستاهای لیره سر و سیاورز شهرستان تنکابن) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : برنامه ریزی و توسعه گردشگری

تعداد صفحات :۲۵

اثرات گردشگری خانه های دوم، به سه دسته اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی تقسیم شده است. در مقاله حاضر، مساله اصلی اثرات اجتماعی گردشگری خانه های دوم است. هدف این مطالعه، سنجش تاثیر وجود گردشگری خانه های دوم به عنوان یک پدیده معاصر در سکونتگاه های روستایی، بر تغییرات میزان سرمایه اجتماعی و ابعاد آن در میان ساکنان این مناطق است. روش تحقیق، پیمایشی و جامعه آماری، روستاهای واجد و فاقد خانه دوم در سطح شهرستان تنکابن بوده است. حجم نمونه آماری، ۲۲۸ نفر است که از ساکنان ۱۵ سال به بالای روستاهای سیاورز (واجد خانه های دوم) و لیره سر (فاقد خانه دوم) به شیوه تصادفی سیستماتیک انتخاب شدند. داده ها با استفاده از پرسشنامه محقق ساخته جمع آوری شد. اعتبار سوالات با استفاده از اعتبار محتوایی (از نوع صوری) و پایایی ابزار سنجش با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ (۰.۷۸) مورد تایید قرار گرفت. یافته ها نشان داد که تفاوت سرمایه اجتماعی در هر دو روستا از لحاظ آماری معنی دار نیست؛ لکن جزئیات نتایج نشان داد که مولفه های مشارکت اجتماعی رسمی، اعتماد اجتماعی و اعتماد نهادی در روستای سیاورز (دارای خانه های دوم)، به طرز معنی داری از روستای لیره سر (فاقد خانه دوم) کمتر است. همچنین نتایج نشان داد که سطح تحصیلات و میزان درآمد ساکنان روستای سیاورز (دارای خانه های دوم)، به طرز معنی داری بیشتر از روستای لیره سر (فاقد خانه دوم) است. گسترش خانه های دوم با اثرات اقتصادی مثبت (افزایش سطح تحصیلات و میزان درآمد) و پیامدهای اجتماعی منفی (کاهش در مولفه های سرمایه اجتماعی)، معماگونه و متناقض نما به نظر می رسند و در این زمینه به تحقیقات بیشتری نیاز است.

کلید واژه: سرمایه اجتماعی، گردشگری خانه های دوم، اعتماد، مشارکت، شبکه روابط اجتماعی، تنکابن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.