مقاله بررسی سونوگرافی و سرولوژی بیماری هیداتید در نواحی روستایی شهداد و چترود استان کرمان ۸۶-۱۳۸۵


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی سونوگرافی و سرولوژی بیماری هیداتید در نواحی روستایی شهداد و چترود استان کرمان ۸۶-۱۳۸۵ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی سونوگرافی و سرولوژی بیماری هیداتید در نواحی روستایی شهداد و چترود استان کرمان ۸۶-۱۳۸۵  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سونوگرافی و سرولوژی بیماری هیداتید در نواحی روستایی شهداد و چترود استان کرمان ۸۶-۱۳۸۵،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی سونوگرافی و سرولوژی بیماری هیداتید در نواحی روستایی شهداد و چترود استان کرمان ۸۶-۱۳۸۵ :

مقاله بررسی سونوگرافی و سرولوژی بیماری هیداتید در نواحی روستایی شهداد و چترود استان کرمان ۸۶-۱۳۸۵ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان از صفحه ۲۵ تا ۳۴ منتشر شده است.
نام: بررسی سونوگرافی و سرولوژی بیماری هیداتید در نواحی روستایی شهداد و چترود استان کرمان ۸۶-۱۳۸۵
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اکینوکوکوزیس
مقاله اولتراسوند
مقاله شیوع سرمی
مقاله اپیدمیولوژی
مقاله کرمان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: هیداتیدوزیس کیستی که توسط مرحله لاروی اکینوکوکوس گرانولوزوس ایجاد می شود، دارای انتشار جهانی بوده و در نواحی روستایی شایع تر است. این بیماری در ایران آندمیک بوده و موارد انسانی آن همواره از مراکز درمانی در مناطق مختلف ایران گزارش می شود. هدف از این بررسی تعیین میزان آلودگی بیماری هیداتید در بین جوامع روستایی شهداد و چترود استان کرمان می باشد.
روش: در این مطالعه ۴۵۱ نفر (۸۷ مرد و ۳۶۴ زن) به روش نمونه گیری خوشه ای تصادفی طی سال های ۱۳۸۶-۱۳۸۵ مورد بررسی قرارگرفتند. پس از جمع آوری اطلاعات دموگرافیک و تکمیل پرسش نامه هر فرد ابتدا تحت سونوگرافی کامل شکم قرار گرفته, سپس ۵ سی سی خون از فرد گرفته شده و نمونه ها به روش الایزا مورد آزمایش سرولوژی قرار گرفتند. اطلاعات با استفاده از آزمون مربع کای و رگرسیون لجستیک برای بررسی عوامل خطر مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
یافته ها: با انجام سونوگرافی دو مورد (۴/۰%) اکینوکوکوزیس کیستی کبدی شناسایی شد و ۳۷ مورد (۸/۸%) نیز به تست الایزا پاسخ مثبت دادند و زنان (۷/۹%) نسبت به مردان (۹/۴%) بیشتر آلوده بودند. شیوع بیماری با سن اختلاف معنی داری نشان داد (۰۱۲/۰ (P=درصد آلودگی در شهداد ۵/۸% و در چترود ۹% به دست آمد و هیچ گونه اختلاف معنی داری بین دو منطقه مشاهده نشد. آنالیز رگرسیون لجستیک نشان داد نسبت شانس آلودگی زنان ۶/۴ برابر مردان می باشد و شستشوی سبزیجات با مواد دترجنت یا نمک ۷۱% شانس آلودگی را کاهش می دهد. داشتن سگ شانس آلودگی را به طور معنی داری افزایش نمی دهد. از نظر شغل بیشترین درصد آلودگی در زنان خانه دار (۶/۹%) و کشاورزان (۱/۹%) مشاهده گردید.
نتیجه گیری: در مجموع این مطالعه نشان داد میزان شیوع سرمی بیماری هیداتید در نواحی روستایی شهداد و چترود نسبتا بالا می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.