مقاله تشخیص میکرومتاستاز با مارکر CEA در نمونه های خون محیطی و مغز استخوان افراد مبتلا به سرطان معده با روش Real-Time PCR


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تشخیص میکرومتاستاز با مارکر CEA در نمونه های خون محیطی و مغز استخوان افراد مبتلا به سرطان معده با روش Real-Time PCR دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تشخیص میکرومتاستاز با مارکر CEA در نمونه های خون محیطی و مغز استخوان افراد مبتلا به سرطان معده با روش Real-Time PCR  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تشخیص میکرومتاستاز با مارکر CEA در نمونه های خون محیطی و مغز استخوان افراد مبتلا به سرطان معده با روش Real-Time PCR،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تشخیص میکرومتاستاز با مارکر CEA در نمونه های خون محیطی و مغز استخوان افراد مبتلا به سرطان معده با روش Real-Time PCR :

مقاله تشخیص میکرومتاستاز با مارکر CEA در نمونه های خون محیطی و مغز استخوان افراد مبتلا به سرطان معده با روش Real-Time PCR که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در آبان ۱۳۸۸ در مجله دانشکده پزشکی از صفحه ۵۴۲ تا ۵۴۸ منتشر شده است.
نام: تشخیص میکرومتاستاز با مارکر CEA در نمونه های خون محیطی و مغز استخوان افراد مبتلا به سرطان معده با روش Real-Time PCR
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سرطان معده
مقاله میکرومتاستاز
مقاله آنتی ژن کارسینوآمبریونیک
مقاله Real-Time PCR

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: سرطان معده اولین سرطان بدخیم کشنده در ایران به شمار می رود. علی رغم پیشرفت های درمانی جدید برای درمان سرطان معده، گسترش تومور از طریق سیستم گردش خون و مغز استخوان به اندام های دورتر، اصلی ترین علت مرگ و میر در این افراد محسوب می شود. بنابراین نیاز فوری برای ایجاد روش های حساس جهت تشخیص سلول های توموری پخش شده در خون محیطی (PB) و مغز استخوان (BM) بیماران مبتلا به سرطان معده وجود دارد.
روش بررسی: در این بررسی آینده نگر از Carcino Embryonic Antigen (CEA) به عنوان تومور مارکر و از Glyceraldehyde 3-Phosphate Dehydrogenase (GAPDH) به عنوان کنترل داخلی برای تشخیص و تعیین مقدار سلول های توموری پراکنده شده در نمونه های PB و BM 35 فرد مبتلا (نسبت مرد به زن: ۲۰ به ۱۵ میانگین سنی: ۵۰ سال محدوده سنی: ۳۰-۷۵) به سرطان معده استفاده شده است. RNA کل از رده سلولی سرطان معده AGS استخراج و قطعات ژنی CEA و GAPDH توسط رونویسی معکوس سنتز شدند. قطعات تکثیر شده به طور جداگانه در داخل وکتور pTZ57R/T کلون شدند. سپس کلونینگ دوتایی این قطعات در داخل این وکتور صورت گرفت. از رقت های متوالی این پلاسمید برای رسم منحنی استاندارد استفاده شد. نمونه های PB و BM از افراد مبتلا به سرطان معده جمع آوری و بعد از سنتز cDNA بر روی آنها Real-Time PCR صورت گرفت.
یافته ها: در این مطالعه، اندازه گیری کمی ژن های CEA و GAPDH با استفاده از Real-Time PCR با حساسیت بسیار بالا بهینه شد. CEA mRNA در %۲۳ نمونه های PB و %۲۰ نمونه های BM افراد مبتلا تشخیص داده شد (p<0.001). در هیچ کدام از نمونه های مربوط به گروه کنترل CEA mRNA تشخیص داده نشد.
نتیجه گیری: quantitative Real-Time PCR برای CEA می تواند به عنوان تکنیک مفیدی برای تشخیص میکرومتاستاز در نمونه های PB و BM افراد مبتلا به سرطان معده به کار رود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.