مقایسه تاثیر پیش تیمار با آب جوش و قلیا بر ویژگی های خمیر کاغذ نیمه شیمیایی سولفیت سدیم خنثی کاه گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه تاثیر پیش تیمار با آب جوش و قلیا بر ویژگی های خمیر کاغذ نیمه شیمیایی سولفیت سدیم خنثی کاه گندم دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه تاثیر پیش تیمار با آب جوش و قلیا بر ویژگی های خمیر کاغذ نیمه شیمیایی سولفیت سدیم خنثی کاه گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه تاثیر پیش تیمار با آب جوش و قلیا بر ویژگی های خمیر کاغذ نیمه شیمیایی سولفیت سدیم خنثی کاه گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه تاثیر پیش تیمار با آب جوش و قلیا بر ویژگی های خمیر کاغذ نیمه شیمیایی سولفیت سدیم خنثی کاه گندم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران

تعداد صفحات :۲۴

این تحقیق با هدف مقایسه ویژگی های خمیر کاغذ سولفیت سدیم خنثی کاه گندم زاگرس استان گلستان تحت تاثیر پیش تیمار قلیایی با هیدروکسیدسدیم یک درصد و آب جوش انجام شد. پیش تیمار کاه خرد شده با هیدروکسیدسدیم یک درصد و آب جوش به نسبت ۱۰ به ۱ به ترتیب در دماهای ۷۰ درجه سانتی گراد و دمای ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه انجام گردید. سپس از کاه پیش تیمار شده با مایع پخت سولفیت سدیم و هیدروکسید سدیم با نسبت ثابت ۵ به ۱ در دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد و به مدت ۳۰ دقیقه خمیر کاغذ تهیه گردید. به منظور بررسی تاثیر هیدروکسیدسدیم بر مقاومت های کاغذ، در بعضی پخت ها فقط از سولفیت سدیم استفاده شد و در یک حالت کاه گندم بعد از قرار گرفتن در معرض پیش تیمار هوا خشک شد و از کاه پیش تیمار و توزین شده برای پخت استفاده شد و در حالتی دیگر بعد از پیش تیمار مقدار هیدروکسید سدیم جذب شده در پیش تیمار محاسبه و از هیدروکسید سدیم مورد نیاز برای پخت اصلی کسر شد. پس از پخت، خمیر کاغذها توسط پالایشگر آزمایشگاهیPFI mill تا رسیدن به درجه روانی ۳۸۰±۲۵ میلی لیتر (CSF) پالایش شدند. از هر نوع خمیر کاغذ، کاغذ دست ساز ۶۰ گرمی ساخته شد و ویژگی های آن بر اساس آئین نامه TAPPI تعیین گردید. نتایج نشان داد که پیش تیمار اثر معنی داری در افزایش مقاومت های کاغذ بجز شاخص مقاومت به لهیدگی حلقوی داشته است و در اثر پیش تیمار به ویژه قلیایی، درجه روشنی خمیر کاغذ کاهش و مقاومت کششی، ترکیدن، طول پاره شدن، سفتی و دانسیته آن افزایش می یابد. به طورکلی با افزایش مقدار مواد شیمیایی به ویژه هیدروکسید سدیم در پخت اصلی مقادیر بازده و درجه روشنی خمیر کاغذها کاهش و مقاومت های آن ها افزایش می یابد.

کلید واژه: کاه گندم، خمیر کاغذ نیمه شیمیایی سولفیت خنثی، پیش تیمار، ویژگی های مقاومتی کاغذ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.