کارایی علفکشها در کنترل علف های هرز گوش موشی (.Cerastium sp) و جغجغک (.Vaccaria sp) در مزارع گندم منطقه الشتر لرستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کارایی علفکشها در کنترل علف های هرز گوش موشی (.Cerastium sp) و جغجغک (.Vaccaria sp) در مزارع گندم منطقه الشتر لرستان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کارایی علفکشها در کنترل علف های هرز گوش موشی (.Cerastium sp) و جغجغک (.Vaccaria sp) در مزارع گندم منطقه الشتر لرستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارایی علفکشها در کنترل علف های هرز گوش موشی (.Cerastium sp) و جغجغک (.Vaccaria sp) در مزارع گندم منطقه الشتر لرستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کارایی علفکشها در کنترل علف های هرز گوش موشی (.Cerastium sp) و جغجغک (.Vaccaria sp) در مزارع گندم منطقه الشتر لرستان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات :۱۴

در شهرستان الشتر هر ساله از علفکش توفوردی علیه علف های هرز در مزارع گندم دیم استفاده می شود و این عامل باعث توسعه و ازدیاد علف های هرز زیادی در مزارع شده است. بدین منظور طرحی به صورت بلوک کامل تصادفی در ۴ تکرار برای بررسی کارایی علفکش های جدید بر علیه علف های هرز پهن برگ در سال زراعی ۸۸-۸۹ انجام گرفت. از لحاظ درصد خسارت کلی بر علف های هرز، بهترین علفکش های مورد استفاده شامل مخلوط (تریبنورون + توفوردی)، تریبنورون و سولفوسولفورون + مزوسولفورون (توتال) بود که به ترتیب ۹۸، ۹۱ و ۹۱ درصد بود. بیشترین وزن خشک علف های هرز مربوط به تیمارهای علفکشی سولفوسولفورون و توفوردی به ترتیب ۲۳.۵ و ۱۹.۳ گرم در متر مربع بود همچنین علفکشهای لوگران اکسترا و بروموسید کارایی خوبی در کنترل علف های هرز نداشتند. علف های هرز گوش موشی و جغجغک بخوبی تحت تاثیر علفکش مخلوط (تریبنورون + توفوردی) و توتال قرار گرفتند و بیش از ۹۸ درصد خسارت دیدند ولی این علف های هرز بوسیله علفکشهای بروموسید، توفوردی و لوگران اکسترا کنترل نشدند و تراکم این علف های هرز در این تیمارها با ۸ بوته در مترمربع باعث کاهش عملکرد گندم به کمتر از ۰.۹ تن در هکتار شدند که با شاهد اختلاف معنی داری در سطح احتمال ۵ درصد داشت.

کلید واژه: علف هرز، علفکش، گندم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.