مقاله شیوع تغییر آناتومیک عضلات تنار در مبتلایان به سندرم تونل کارپال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شیوع تغییر آناتومیک عضلات تنار در مبتلایان به سندرم تونل کارپال دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شیوع تغییر آناتومیک عضلات تنار در مبتلایان به سندرم تونل کارپال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شیوع تغییر آناتومیک عضلات تنار در مبتلایان به سندرم تونل کارپال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شیوع تغییر آناتومیک عضلات تنار در مبتلایان به سندرم تونل کارپال :

مقاله شیوع تغییر آناتومیک عضلات تنار در مبتلایان به سندرم تونل کارپال که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در پژوهش در پزشکی از صفحه ۷۷ تا ۸۰ منتشر شده است.
نام: شیوع تغییر آناتومیک عضلات تنار در مبتلایان به سندرم تونل کارپال
این مقاله دارای ۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سندرم تونل کارپال
مقاله واریاسیون آناتومیک
مقاله عضلات تنار
مقاله عضلات هیپوتنار

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: سندرم تونل کارپال (CTS) نوعی نوروپاتی فشارنده است که اتیولوژی مولتی فاکتوریال داشته و عوامل موضعی و سیستمیک در بروز آن نقش دارند. گزارش شده که احتمالا برخی از عناصر آناتومیک سازنده تونل کارپال و یا مجاورات آن و یا واریاسیون های آناتومیک می توانند با تغییر در شکل یا فضای تونل کارپال سبب افزایش فشار به عناصر عبور کننده از میان آن شوند. لذا به منظورتعیین شیوع واریاسیون آناتومیک، امتداد یافتن عضلات تنار تا محل عضلات هیپوتنار و اتصال آنها به یکدیگر در این مطالعه بررسی شد.
روش بررسی: در این مطالعه توصیفی کلیه مبتلایان به CTS که کاندید عمل جراحی بودند، مورد بررسی قرار گرفتند. بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید، هیپرتیروئیدی، هیپوتیروئیدی، دیابت، آکرومگالی، سابقه شکستگی قبلی در استخوان های مچ دست و انتهای رادیوس و اولنار و نیز افرادی که به قالیبافی یا کار با مته مکانیکی مشغول بودند، از مطالعه خارج شدند. بیماران مورد مطالعه در حین جراحی از نظر وجود واریاسیون آناتومیک مذکور بررسی شدند و شیوع آنها در نمونه ها تعیین و میزان واقعی آن برآورد گردید.
یافته ها: ۱۵۵ بیمار با میانگین سنی ۵۷۹±۲۳ سال بررسی شدند. ۹۰۳ درصد آنها زن بودند. تغییر آناتومیک عضلات تنار در ۲۲۶ درصد موارد مشاهده شد.
نتیجه گیری: تغییر آناتومیک عضلات تنار در مبتلایان به CTS شیوع بالایی دارد. انجام مطالعات بیشتر برای رسیدن به نتایج قطعی تر و نیز مطالعات تحلیلی توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.