مقاله بررسی نقش پلی مورفیسم های ژن O6– متیل گوانین متیل ترانسفراز در سرطان کولورکتال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نقش پلی مورفیسم های ژن O6– متیل گوانین متیل ترانسفراز در سرطان کولورکتال دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نقش پلی مورفیسم های ژن O6– متیل گوانین متیل ترانسفراز در سرطان کولورکتال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نقش پلی مورفیسم های ژن O6– متیل گوانین متیل ترانسفراز در سرطان کولورکتال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نقش پلی مورفیسم های ژن O6– متیل گوانین متیل ترانسفراز در سرطان کولورکتال :

مقاله بررسی نقش پلی مورفیسم های ژن O6– متیل گوانین متیل ترانسفراز در سرطان کولورکتال که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در پژوهش در پزشکی از صفحه ۸۸ تا ۹۴ منتشر شده است.
نام: بررسی نقش پلی مورفیسم های ژن O6– متیل گوانین متیل ترانسفراز در سرطان کولورکتال
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سرطان کولورکتال
مقاله ۰۶- متیل گوانین متیل ترانسفراز
مقاله Pyrosequencing
مقاله پلی مورفیسم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: با توجه به شیوع و روند رو به افزایش سرطان کولورکتال و اهمیت اتیولوژیک این سرطان و وجود گزارش هایی مبنی بر نقش احتمالی پلی مورفیسم های ژن های مختلف در بروز بیماری هایی از قبیل سرطان ها و علاوه بر این عدم وجود گزارشی در ایران مبنی بر ارتباط سرطان کولورکتال با پلی مورفیسم های ۰۶– متیل گوانین متیل ترانسفراز (MGMT)، که پروتئین دخیل در ترمیم مولکول DNA و عامل محافظت سلول در مقابل عوامل آلکیله کننده است، این تحقیق صورت گرفت.
روش بررسی: در این مطالعه مورد – شاهدی بیماران مبتلا به سرطان کولورکتال با افراد غیرمبتلا مورد بررسی قرار گرفتند. اساس قبول یا رد تشخیص سرطان کولورکتال، گزارش پاتولوژی نمونه های بیوپسی شده در کولونوسکوپی بود. گروه شاهد از نظر سن، جنس و مراجعه هم زمان به مراکز درمانی با گروه مورد همسان شدند. .از افراد هر دو گروه ۵ میلی لیتر خون محیطی گرفته شد که پس از استخراج DNA آنها با روش فنل – کلروفرم ناحیه مربوط به پنج پلی مورفیسم (۵۸ پرولین سرین، ۸۴ لوسین فنیل آلانین، ۱۲۸ آرژینین گلوتامین، ۱۴۳ ایزولوسین والین و ۱۶۰ گلیسین آرژینین) از ژن MGMT با استفاده از تکنیک Pyrosequencing بررسی شد. تاثیر حالات سالم / سالم ،سالم / پلی مورف و پلی مورف / پلی مورف بر سرطان کولورکتال مورد قضاوت آماری قرار گرفت.
یافته ها: ۴۲۱ نفر (۲۰۸ فرد مبتلا به سرطان کولورکتال و ۲۱۳ نمونه شاهد) بررسی شدند. پلی مورفیسم های ۵۸ پرولین سرین و ۱۴۳ ایزولوسین والین با سرطان کولورکتال ارتباطی نداشتند، اما پلی مورفیسم های ۸۴ لوسین فنیل آلانین، ۱۲۸ آرژینین گلوتامین و ۱۶۰ گلیسین آرژینین به طور مشخصی در افراد بیمار حالت پلی مورفیک داشتند (P<0.0001).
نتیجه گیری: با توجه به ارتباط برخی پلی مورفیسم ها با سرطان کولورکتال، توصیه می شود دست کم افراد درجه یک مبتلایان از نظر این پلی مورفیسمرها تحت بررسی و غربالگری قرار گیرند تا اقدامات لازم جهت پیشگیری در زمان مناسب صورت گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.