مقاله تعیین چاقی در کودکان: نمایه چاقی بدن (FMI) در مقایسه با نمایه توده بدن (BMI)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین چاقی در کودکان: نمایه چاقی بدن (FMI) در مقایسه با نمایه توده بدن (BMI) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین چاقی در کودکان: نمایه چاقی بدن (FMI) در مقایسه با نمایه توده بدن (BMI)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین چاقی در کودکان: نمایه چاقی بدن (FMI) در مقایسه با نمایه توده بدن (BMI)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین چاقی در کودکان: نمایه چاقی بدن (FMI) در مقایسه با نمایه توده بدن (BMI) :

مقاله تعیین چاقی در کودکان: نمایه چاقی بدن (FMI) در مقایسه با نمایه توده بدن (BMI) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در شهریور ۱۳۸۸ در مجله دانشکده پزشکی از صفحه ۴۰۸ تا ۴۱۴ منتشر شده است.
نام: تعیین چاقی در کودکان: نمایه چاقی بدن (FMI) در مقایسه با نمایه توده بدن (BMI)
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نمایه توده چربی بدن
مقاله نمایه توده بدن
مقاله چاقی
مقاله کودکان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: حساسیت و ویژگی صدک های نمایه توده بدن (BMI) استاندارد CDC2000 در تشخیص چاقی کودکان ایرانی در مقایسه با چاقی واقعی که براساس نمایه توده چربی بدن (FMI) مشخص شده است، مورد بررسی قرار گرفت و وضعیت چاقی کودکان مورد مطالعه براساس دو نمایه فوق مقایسه شد.
روش بررسی: قد، وزن و ضخامت چین پوستی عضله سه سر بازو در ۱۸۰۰ کودک دبستانی شهر سبزوار اندازه گیری و از تقسیم وزن و میزان توده چربی بدن (براساس ضخامت چین پوستی) به مجذور قد به ترتیب BMI و FMI برای این کودکان محاسبه شد. FMI بیش از صدک ۹۰ کودکان مورد مطالعه به عنوان چاقی واقعی و نیز BMI مساوی یا بیش از صدک ۹۵ وصدک ۸۵ تا کمتر از صدک ۹۵ استاندارد CDC2000 به ترتیب به عنوان چاقی و اضافه وزن محسوب شد.
یافته ها: براساس BMI به ترتیب %۴۸ و %۷۹ کودکان چاق و دارای اضافه وزن بودند. %۴۳۳ از کودکان واقعا چاق و %۰۶ از کودکانی که براساس FMI چاق نبودند، توسط BMI چاق تشخیص داده شدند. به علاوه با استفاده از FMI به عنوان معیار چاقی واقعی، حساسیت و ویژگی صدک نودم BMI در تعیین چاقی نیز به ترتیب %۷۱۱ و %۹۸ به دست آمد.
نتیجه گیری BMI :ممکن است کارایی کمتری در تشخیص چاقی کودکان داشته باشد و به نظر می رسد FMI در مقایسه با BMI، معیار بهتری برای تعیین چاقی در کودکان است. انجام مطالعات بیشتری در این زمینه پیشنهاد می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.