مقاله مقایسه الگوی پیشرفت زایمان در زنان اول زای شهر فسا با منحنی فریدمن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه الگوی پیشرفت زایمان در زنان اول زای شهر فسا با منحنی فریدمن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه الگوی پیشرفت زایمان در زنان اول زای شهر فسا با منحنی فریدمن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه الگوی پیشرفت زایمان در زنان اول زای شهر فسا با منحنی فریدمن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه الگوی پیشرفت زایمان در زنان اول زای شهر فسا با منحنی فریدمن :

مقاله مقایسه الگوی پیشرفت زایمان در زنان اول زای شهر فسا با منحنی فریدمن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در حیات از صفحه ۱۲ تا ۱۹ منتشر شده است.
نام: مقایسه الگوی پیشرفت زایمان در زنان اول زای شهر فسا با منحنی فریدمن
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله الگوی پیشرفت
مقاله زایمان
مقاله زنان اول زا
مقاله مدل رگرسیون چند سطحی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: زایمان فرایند فیزیولوژیکی است که طی آن جنین از رحم به فضای بیرون رانده می شود. فریدمن (Friedman) نوعی الگوی سیگموئیدی را برای روند زایمان توصیف نمود. مطالعه حاضر با هدف بررسی الگوی پیشرفت زایمان در زنان اول زای شهر فسا و مقایسه آن با منحنی فریدمن انجام گرفته است.
روش بررسی: مطالعه حاضر در مورد ۶۱۹ زن دارای معیارهای ورود به مطالعه (شامل اول زا، با سن حاملگی ۴۲-۳۷ هفته و تک قل با زایمان واژینال در محدوده سنی ۱۸ تا ۳۵ سال و بدون بیماری های زمینه ای) در طی یک سال (۱۳۸۲) به صورت توصیفی تحلیلی انجام گرفت. در تحلیل آماری این مطالعه از آمار توصیفی و آزمون های تحلیل واریانس یک طرفه جهت مقایسه میانگین ها و از مدل رگرسیونی چند سطحی جهت رسم نمودار استفاده شد.
یافته ها: در تمام زیر گروه های زنان اول زا با افزایش دیلاتاسیون سرویکس و جایگاه نزول، سرعت باز شدگی دهانه رحم و سرعت نزول نیز افزایش می یابد. میانگین سرعت دیلاتاسیون در بین زیر گروه القا شده به شکل معناداری بالاتر از سایر زیر گروه ها به دست آمد. میانگین مدت مرحله فعال زایمان نیز در زیر گروه بی دردی گرفته به شکل معناداری بیشتر از زنان زیر گروه های اول زای بدون هیچ گونه مداخله (p<0.005) و القا شده (p<0.002) بود. میانگین مرحله فعال و مرحله دوم در زنان اول زای مورد مطالعه ما به شکل معناداری کمتر از زنان اول زای مورد مطالعه فریدمن بود (به ترتیب ۳۸۷ در برابر ۴۹ ساعت و ۵۲ در برابر ۵۷ دقیقه) اما مرحله رکود مشاهده نشد.
نتیجه گیری: الگوی پیشرفت زایمان در زنان اول زای فسا به شکل بارزی از منحنی فریدمن در دهه ۱۹۵۰ متفاوت است و به شکل سیگموئیدی نمی باشد و مهم ترین عامل موثر بر مدت زمان مرحله نهفته، زمان پذیرش بیماران می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.