مقاله تعیین قدرت پیش بینی بروز سندرم متابولیک توسط سطح سرمی تستوسترون تام، SHBG و نمایه تستوسترون آزاد در مردان ۲۰ ساله و بیشتر: مطالعه قند و لیپید تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین قدرت پیش بینی بروز سندرم متابولیک توسط سطح سرمی تستوسترون تام، SHBG و نمایه تستوسترون آزاد در مردان ۲۰ ساله و بیشتر: مطالعه قند و لیپید تهران دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین قدرت پیش بینی بروز سندرم متابولیک توسط سطح سرمی تستوسترون تام، SHBG و نمایه تستوسترون آزاد در مردان ۲۰ ساله و بیشتر: مطالعه قند و لیپید تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین قدرت پیش بینی بروز سندرم متابولیک توسط سطح سرمی تستوسترون تام، SHBG و نمایه تستوسترون آزاد در مردان ۲۰ ساله و بیشتر: مطالعه قند و لیپید تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین قدرت پیش بینی بروز سندرم متابولیک توسط سطح سرمی تستوسترون تام، SHBG و نمایه تستوسترون آزاد در مردان ۲۰ ساله و بیشتر: مطالعه قند و لیپید تهران :

مقاله تعیین قدرت پیش بینی بروز سندرم متابولیک توسط سطح سرمی تستوسترون تام، SHBG و نمایه تستوسترون آزاد در مردان ۲۰ ساله و بیشتر: مطالعه قند و لیپید تهران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در آبان ۱۳۸۸ در مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران از صفحه ۳۹۳ تا ۴۰۳ منتشر شده است.
نام: تعیین قدرت پیش بینی بروز سندرم متابولیک توسط سطح سرمی تستوسترون تام، SHBG و نمایه تستوسترون آزاد در مردان ۲۰ ساله و بیشتر: مطالعه قند و لیپید تهران
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سندرم متابولیک
مقاله ATP III
مقاله IDF
مقاله هورمون های جنسی
مقاله تستوسترون تام
مقاله نمایه تستوسترون آزاد
مقاله SHBG

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: سندرم متابولیک به دلیل ارتباط آن با دیابت نوع ۲ و بیماری های قلبی – عروقی بسیار مورد توجه است. یافته های متناقضی در مورد نقش هورمون های جنسی در پاتوژنز سندرم متابولیک وجود دارد. هدف از مطالعه حاضر، بررسی ارتباط تستوسترون تام، نمایه تستوسترون آزاد و SHBG سرم با بروز سندرم متابولیک بر اساس دو معیار IDF و ATP III بود.
مواد و روش ها: از میان جمعیت شرکت کننده در مطالعه قند و لیپید تهران، ۸۳۶ مرد ۸۰-۲۰ ساله که بر اساس دو معیار ATP III و IDF فاقد سندرم متابولیک بودند، به مدت ۶۵ سال پیگیری شدند. شانس بروز سندرم متابولیک بر اساس هر دو معیار به طور جداگانه قبل و بعد از تعدیل عوامل مداخله گر اعم از سن، فعالیت بدنی، مصرف سیگار، سطح تحصیلات، قند خون ناشتا، تری گلیسرید و HDL-C سرم، دور کمر و فشارخون سیستولی و دیاستولی با استفاده از مدل رگرسیون لوجستیک در هر دو گروه محاسبه شد و ارتباط آن با سطح سرمی تستوسترون و SHBG و نمایه تستوسترون آزاد تعیین شد.
یافته ها: سن افراد شرکت کننده ۳۸±۹ سال بود. پس از ۶۵ سال، ۱۳۱ مرد (۱۵%) بر اساس معیار ATP III و ۲۰۷ مرد (۲۴%) بر اساس معیار IDF به سندرم متابولیک مبتلا شدند. بعد از تعدیل عوامل مداخله گر فقط در یک سوم تحتانی غلظت سرمی، تستوسترون تام با سطح سرمی بر اساس هر دو معیار سندرم متابولیک تری گلیسرید سرم ارتباط معنی دار داشت (%۹۵ CI=1.02-2.5 و OR=1.5). بر اساس معیار ATP III، همبستگی معنی داری بین نمایه تستوسترون آزاد و SHBG با سندرم متابولیک وجود نداشت و تستوسترون تام در یک سوم تحتانی غلظت هورمون در صورت تعدیل با دور کمر پیش بینی کننده سندرم متابولیک نبود (%۹۵ CI=0.8-2.3 و OR=1.34) بر اساس معیارIDF ، SHBG بعد از تعدیل با مولفه تری گلیسرید در یک سوم تحتانی غلظت هورمونی پیش بینی کننده سندرم متابولیک نبود (%۹۵ CI=0.9-2.5 و OR=1.5) و تستوسترون تام هم در صورت تعدیل با مولفه دور کمر پیش بینی کننده سندرم متابولیک بر اساس معیار IDF نبود (%۹۵ CI=0.9-2.3 و OR=1.45).
نتیجه گیری: داده های ما، تئوری کمبود آندروژن ها در پیش بینی سندرم متابولیک بر اساس معیار ATP III و یا IDF را تایید نکرد. یافته ها موید آن است که کمبود آندروژن ها در سندرم متابولیک ممکن است حاصل کنترل ضعیف تری گلیسرید سرم و افزایش دور کمر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.