مقاله اثر پیشگیری کننده سیر بر هیستوپاتولوژی کبد و نشانگرهای آسیب آن در موش های دیابتی شده با استرپتوزوتوسین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر پیشگیری کننده سیر بر هیستوپاتولوژی کبد و نشانگرهای آسیب آن در موش های دیابتی شده با استرپتوزوتوسین دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر پیشگیری کننده سیر بر هیستوپاتولوژی کبد و نشانگرهای آسیب آن در موش های دیابتی شده با استرپتوزوتوسین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پیشگیری کننده سیر بر هیستوپاتولوژی کبد و نشانگرهای آسیب آن در موش های دیابتی شده با استرپتوزوتوسین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر پیشگیری کننده سیر بر هیستوپاتولوژی کبد و نشانگرهای آسیب آن در موش های دیابتی شده با استرپتوزوتوسین :

مقاله اثر پیشگیری کننده سیر بر هیستوپاتولوژی کبد و نشانگرهای آسیب آن در موش های دیابتی شده با استرپتوزوتوسین که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در آبان ۱۳۸۸ در مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران از صفحه ۴۳۳ تا ۴۴۱ منتشر شده است.
نام: اثر پیشگیری کننده سیر بر هیستوپاتولوژی کبد و نشانگرهای آسیب آن در موش های دیابتی شده با استرپتوزوتوسین
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دیابت ملیتوس
مقاله سیر
مقاله آلانین آمینوترانسفراز
مقاله آسپارتات آمینوترانسفراز
مقاله هیستوپاتولوژی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: دیابت ملیتوس با تغییرات بیوشیمیایی، فیزیولوژیکی و پاتولوژیکی کبد در ارتباط است. در این مطالعه اثر پیشگیری کننده آب سیر بر تغییرات ساختار کبد موش های صحرایی و فعالیت آلانین آمینوترانسفراز (ALT) و آسپارتات آمینوترانسفراز (AST) سرم بعد از تزریق استرپتوزوتوسین (STZ) بررسی شد.
مواد و روش ها: ۴۰ سر موش صحرایی به ۵ گروه ۸ تایی تقسیم شدند: الف) گروه طبیعی (N)، ب) گروه طبیعی + سیر۶ :(N+G) هفته ۱ میلی لیتر آب سیر را روزانه به ازای هر ۱۰۰ گرم وزن بدن دریافت کردند، ج) گروه دیابتی،:(D) به این گروه ۶۰ میلی گرم/کیلوگرم وزن بدن داروی STZ تزریق شد، د) گروه دیابتی + سیر – قبل(D+Gb) که ۳ هفته قبل از تزریق استرپتوزوتوسین آب سیر دریافت کردند و ۳ هفته بعد از دیابتی شدن نیز مصرف آب سیر را ادامه دادند، ھ) گروه دیابتی+سیر بعد (D+Ga) که در پایان هفته سوم و پس از دیابتی شدن به مدت ۳ هفته آب سیر دریافت کردند. بررسی تغییرات هیستولوژیک کبد با رنگ آمیزی هماتوکسیلین – ائوزین و میکروسکوپ نوری انجام شد.
یافته ها: فعالیت ALT و AST در گروه D افزایش معنی دار نسبت به سایر گروه ها نشان داد (p<0.05). در گروه های D+Gb و D+Ga فعالیت سرمی ALT نسبت به گروه D کاهش معنی دار نشان داد. فعالیت سرمی AST در گروهD+Gb اختلاف معنی داری با گروه های N وN+G نداشت و نسبت به گروه D کاهش معنی دار نشان داد. نکروز پراکنده هپاتوسیت ها، بی نظمی صفحه های کبدی و التهاب لنفوسیتی در گروه D مشهود بود. در گروه هایD+Gb و D+Ga در مقایسه با گروه D علایم مذکور بهبودی نشان دادند.
نتیجه گیری: آب سیر می تواند بر تغییرات آمینوترانسفرازها موثر باشد و باعث پیشگیری از تخریب بافتی کبد طی القای دیابت ناشی از STZ می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.