تاثیر مصرف مکمل زنجبیل بر برخی از عوامل خطر بیماری های قلبی – عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر مصرف مکمل زنجبیل بر برخی از عوامل خطر بیماری های قلبی – عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر مصرف مکمل زنجبیل بر برخی از عوامل خطر بیماری های قلبی – عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر مصرف مکمل زنجبیل بر برخی از عوامل خطر بیماری های قلبی – عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر مصرف مکمل زنجبیل بر برخی از عوامل خطر بیماری های قلبی – عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)

تعداد صفحات :۱۶

زمینه و هدف: بیماری های قلبی – عروقی، علت اصلی مرگ و میر در بیماران مبتلا به دیابت است. هدف از این مطالعه بررسی تاثیر مصرف مکمل زنجبیل بر برخی از عوامل خطر بیماری های قلبی عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ است.روش کار: این مطالعه به صورت کارآزمایی بالینی تصادفی دوسوکور کنترل شده با دارونما انجام شد. تعداد ۷۰ بیمار دیابتی نوع ۲ به صورت تصادفی در دو گروه دریافت کننده زنجبیل (۳۵ نفر) و دارونما (۳۵ نفر) قرار گرفتند. بیماران روزانه ۱۶۰۰ میلی گرم (۲ کپسول ۸۰۰ میلی گرمی) پودر زنجبیل یا دارونمای حاوی آرد گندم را به مدت ۱۲ هفته مصرف نمودند. سطوح قند خون ناشتا، تری گلیسیرید، کلسترول تام، کلسترول LDL و HDL، پروتئین واکنش پذیر C، فشار خون سیستولی و دیاستولی و اندازه دور کمر پیش و پس از مداخله سنجیده و مقایسه شد.یافته ها: اطلاعات ۶۳ بیمار آنالیز شد (۳۳ نفر در گروه زنجبیل و ۳۰ نفر در گروه شاهد). مصرف زنجبیل سبب کاهش معنی دار قند خون ناشتا، تری گلیسیرید، کلسترول تام سرم و پروتئین واکنش پذیر C در گروه زنجبیل در مقایسه با گروه شاهد شد (p<0.05). تغییرات کلسترول LDL، HDL، فشار خون سیستولی و دیاستولی و اندازه دور کمر معنی دار نبود (p>0.05).نتیجه گیری: زنجبیل سبب کاهش قند خون ناشتا، برخی از فراکسیون های چربی خون و پروتئین واکنش پذیر C در بیماران دیابتی نوع ۲ شد و بنابراین می تواند جهت پیشگیری از بیماری های قلبی – عروقی در این بیماران به کار رود.

کلید واژه: زنجبیل، دیابت نوع ۲، چربی های خون، فشار خون، بیماری های قلبی – عروقی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.