ایمنی نسبت به بیماری سرخجه در زنان در شرف ازدواج شهرستان بیرجند پنج سال پس از برنامه کشوری واکسیناسیون سرخک – سرخجه (مقاله کوتاه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ایمنی نسبت به بیماری سرخجه در زنان در شرف ازدواج شهرستان بیرجند پنج سال پس از برنامه کشوری واکسیناسیون سرخک – سرخجه (مقاله کوتاه) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ایمنی نسبت به بیماری سرخجه در زنان در شرف ازدواج شهرستان بیرجند پنج سال پس از برنامه کشوری واکسیناسیون سرخک – سرخجه (مقاله کوتاه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ایمنی نسبت به بیماری سرخجه در زنان در شرف ازدواج شهرستان بیرجند پنج سال پس از برنامه کشوری واکسیناسیون سرخک – سرخجه (مقاله کوتاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ایمنی نسبت به بیماری سرخجه در زنان در شرف ازدواج شهرستان بیرجند پنج سال پس از برنامه کشوری واکسیناسیون سرخک – سرخجه (مقاله کوتاه) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مراقبت های نوین

تعداد صفحات :۶

زمینه و هدف: به منظور ایمن سازی نسبت به سرخجه، در سال ۱۳۸۲، طرح واکسیناسیون کشوری برای افراد ۵ تا ۲۵ ساله انجام شد. تحقیق حاضر به منظور ارزیابی فراوانی ایمنی نسبت به بیماری سرخجه در زنان در شرف ازدواج، پنج سال پس از برنامه مذکور انجام شد.روش تحقیق: در این مطالعه توصیفی – تحلیلی، زنانی که در طرح واکسیناسیون کشوری سرخک و سرخجه (سال ۱۳۸۲) واکسینه شده بودند، مورد ارزیابی قرار گرفتند. ۲۹۸ نفر از زنان مراجعه کننده به مرکز بهداشت شهرستان بیرجند، به روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شدند و تیتر آنتی بادی ضد سرخجه (IgG) در آنان با استفاده از روش الایزا (ELISA) بررسی گردید. تیتر آنتی بادی بالاتر از ۱۰ IU/ml، محافظت کننده در نظر گرفته شد.یافته ها: میانگین سنی افراد مورد مطالعه ۲۱.۷±۴ سال با حداقل سن ۱۴ و حداکثر ۳۰ سال بود. اغلب آنان ساکن شهر (%۶۸.۷) و عمدتا شغل آنان دانش آموز و یا دانشجو (%۵۱.۲) بود. فقط یک نفر دارای تیتر آنتی بادی بر علیه ویروس سرخجه کمتر از ‏‏۱۰ IU/ml بود. میانگین تیتر آنتی بادی در افراد مورد پژوهش ۹۹.۷۷±۵۸.۸ با حداقل ۵.۲ و حداکثر ۳۳۳.۵ بود.نتیجه گیری: با توجه به ایمنی %۹۹.۷ از افراد در این مطالعه، بیم ابتلا به سندرم سرخجه مادرزادی در این جامعه کاهش می یابد؛ اما تیتر پایین آنتی بادی درصد کمی از نمونه ها، این نگرانی را ایجاد می کند که احتمال کاهش ایمنی در سال های آینده وجود داشته باشد؛ بنابراین تکرار این پژوهش در سه تا چهار سال آینده توصیه می گردد.

کلید واژه: سرخجه، ایمنی، مادرزادی، بیرجند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.