مقاله مصرف میوه، سبزیجات، گوشت و لبنیات توسط دانش آموزان دبیرستانی استان زنجان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مصرف میوه، سبزیجات، گوشت و لبنیات توسط دانش آموزان دبیرستانی استان زنجان دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مصرف میوه، سبزیجات، گوشت و لبنیات توسط دانش آموزان دبیرستانی استان زنجان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مصرف میوه، سبزیجات، گوشت و لبنیات توسط دانش آموزان دبیرستانی استان زنجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مصرف میوه، سبزیجات، گوشت و لبنیات توسط دانش آموزان دبیرستانی استان زنجان :

مقاله مصرف میوه، سبزیجات، گوشت و لبنیات توسط دانش آموزان دبیرستانی استان زنجان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در مجله دانشکده بهداشت و انستیتو تحقیقات بهداشتی از صفحه ۲۵ تا ۳۹ منتشر شده است.
نام: مصرف میوه، سبزیجات، گوشت و لبنیات توسط دانش آموزان دبیرستانی استان زنجان
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دانش آموزان دبیرستانی
مقاله نوجوانان
مقاله تغذیه
مقاله عادات غذایی
مقاله استان زنجان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: نوجوانی، دوره انتقال از کودکی به بزرگسالی و زمان شکل گیری بلوغ است، این دوره یکی از سریعترین دوره های رشد محسوب می گردد. در نوجوانی تغییرات جسمی ایجاد شده نیازهای تغذیه ای را تحت تاثیر قرار می دهد، و این در حالی است که تغییر در سبک زندگی فرد در نوجوانی می تواند عادات و انتخاب های تغذیه ای او را تحت تاثیر قرار دهد. بنابر این تغذیه سالم در این دوران برای حمایت از رشد و تکامل و پیشگیری از مشکلات احتمالی آتی، دارای اهمیت بسیار است. از طرف دیگر در ایران نیز متاسفانه هم اکنون نوعی روند رو به تزاید در شیوع چاقی، کم خونی و بیماریهای مزمن مرتبط با تغذیه و عادات غذایی بوجود آمده است. لذا با توجه به اینکه در استان زنجان مطالعه ای در این خصوص صورت نگرفته بود، مطالعه حاضر به منظور توصیف مصرف چهار گروه اصلی غذایی (سبزیجات، میوه، فرآورده های لبنی وگوشت) توسط دانش آموزان دبیرستانی استان زنجان صورت گرفت.
روش کار: مطالعه توصیفی – مقطعی حاضر روی ۱۵۰۰ دانش آموز دبیرستانی استان زنجان که به شکل تصادفی خوشه ای انتخاب شده بودند در سال۱۳۸۴ انجام و در آن الگوهای مصرف مواد غذایی در طول یک هفته منتهی به پژوهش مورد بررسی قرار گرفت.
نتایج: بر اساس یافته های پژوهش بیش از ۱۶ درصد دانش آموزان در طول یک هفته منتهی به بررسی میوه و ۶۸ درصد آنها از سبزیجات مصرف نکرده و بیش از ۱۰ درصد آنان گزارش کرده بودند که از گوشت و فرآورده های گوشتی استفاده ننموده اند. حدود ۹۵ درصد نمونه ها بیان داشتند که حداقل روزی یکبار از شیر و فرآورده های آن استفاده نموده اند و تنها ۸۷ درصد آنها از میوه جات و ۲۷ درصد آنها از سبزیجات حداقل ۳ بار در روز مصرف داشته اند. در ضمن در این مطالعه، عوامل تعیین کننده و مرتبط با الگوی مصرف مواد غذایی مذکور نیز مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
نتیجه گیری: تعداد قابل توجهی از نوجوانان استان زنجان از گروه های مختلف مواد غذایی کمتر از حد توصیه شده و کافی استفاده می کنند. لذا ارایه آموزه های بهداشتی روش ارزشمندی است که می تواند مصرف مواد غذایی مناسب و کافی را افزایش داده و ممکن است بعنوان یکی از راهکارهای اصلی در اصلاح و بهبود الگوهای تغذیه ای ناکارآمد، مفید و کمک کننده باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.