مقاله مقایسه اثر پست های غیر فلزی بر مقاومت به شکست دندان های ترمیم شده با کامپوزیت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه اثر پست های غیر فلزی بر مقاومت به شکست دندان های ترمیم شده با کامپوزیت دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اثر پست های غیر فلزی بر مقاومت به شکست دندان های ترمیم شده با کامپوزیت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثر پست های غیر فلزی بر مقاومت به شکست دندان های ترمیم شده با کامپوزیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اثر پست های غیر فلزی بر مقاومت به شکست دندان های ترمیم شده با کامپوزیت :

مقاله مقایسه اثر پست های غیر فلزی بر مقاومت به شکست دندان های ترمیم شده با کامپوزیت که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز – Journal Of Dentistry از صفحه ۲۹۹ تا ۳۰۸ منتشر شده است.
نام: مقایسه اثر پست های غیر فلزی بر مقاومت به شکست دندان های ترمیم شده با کامپوزیت
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پست فایبر
مقاله پست زیر کونیا
مقاله مقاومت به شکست

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بیان مساله: مقاومت به شکست ریشه دندان های اندو شده به مقدار زیادی به گونه پست مورد استفاده بستگی دارد. بررسی های انجام شده، بر وجود تناقض هایی در میزان مقاومت به شکست ریشه در استفاده از انواع پست های غیرفلزی دلالت دارد.
هدف: هدف از انجام این بررسی، مقایسه اثر چهار گونه پست غیر فلزی باند شونده با ضریب الاستیسیتی متفاوت بر مقاومت به شکست دندان های اندو شده در برابر نیروهای فشاری بود.
مواد و روش: این بررسی، به روش تجربی و در شرایط آزمایشگاهی بر روی ۴۰ دندان پره مولر فک پایین که تاج آنها در حد مرز سمان و مینا (CEJ) قطع شده و تحت درمان ریشه قرار گرفتند، انجام شد. دندان ها به صورت تصادفی به ۴ گروه ۱۰ تایی بخش گردیدند. پس از تهیه فضای پست، پست های فایبر D.T. Light، D.T. White، D.T. Composi و Comopost در کانال دندان ها سمان شدند. تاج دندان ها با کامپوزیت بازسازی گردید. نمونه ها پس از بازسازی لیگامان پریودنتال و مانت در رزین آکریلی در دستگاه آزمون استحکام تحت نیروی فشاری با زاویه ۴۵ درجه نسبت به محور طولی دندان با سرعت یک میلی متر / دقیقه قرار گرفتند. داده ها با آزمون واریانس یک سویه و آزمون توکی (Tukey’s Test) واکاوی شدند.
یافته ها: بالاترین میانگین مقاومت به شکست در گروه پست های D.T. White مشاهده گردید و میان ۳ گروه دیگر از نظر آماری اختلافی معنادار دیده نشد (P>0.05). ترک ها و شکستگی ها در دندان ها در گروه های فایبر به صورت قابل ترمیم و در گروه زیر کونیا غیرقابل ترمیم و مخرب بودند.
نتیجه گیری: پست های زیرکونیا به علت ایجاد شکستگی های نامطلوب در دندان باید با احتیاط استفاده شوند، بنابراین، استفاده از فایبر پست ها برتری دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.