جداسازی و بررسی باکتری های تولیدکننده اسیدلاکتیک از شکمبه گوسفند مهربان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
جداسازی و بررسی باکتری های تولیدکننده اسیدلاکتیک از شکمبه گوسفند مهربان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد جداسازی و بررسی باکتری های تولیدکننده اسیدلاکتیک از شکمبه گوسفند مهربان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی و بررسی باکتری های تولیدکننده اسیدلاکتیک از شکمبه گوسفند مهربان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن جداسازی و بررسی باکتری های تولیدکننده اسیدلاکتیک از شکمبه گوسفند مهربان :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش در نشخوار کنندگان
تعداد صفحات :۱۶
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: استرپتوکوکوس ماسدنیکوس،ژن ۱۶S rRNA، باکتری تولیدکننده اسیدلاکتیک، استرپتوکوکوس لوتشیا، انتروکوکوس فکالیس، اشریشیا فرگوسنی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.