جداسازی و بررسی باکتری های تولیدکننده اسیدلاکتیک از شکمبه گوسفند مهربان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جداسازی و بررسی باکتری های تولیدکننده اسیدلاکتیک از شکمبه گوسفند مهربان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جداسازی و بررسی باکتری های تولیدکننده اسیدلاکتیک از شکمبه گوسفند مهربان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی و بررسی باکتری های تولیدکننده اسیدلاکتیک از شکمبه گوسفند مهربان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جداسازی و بررسی باکتری های تولیدکننده اسیدلاکتیک از شکمبه گوسفند مهربان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش در نشخوار کنندگان

تعداد صفحات :۱۶

لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: استرپتوکوکوس ماسدنیکوس،ژن ۱۶S rRNA، باکتری تولیدکننده اسیدلاکتیک، استرپتوکوکوس لوتشیا، انتروکوکوس فکالیس، اشریشیا فرگوسنی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.