فراوانی آلودگی تصادفی با نمونه های آزمایشگاهی و عوامل زمینه ساز آن در کارکنان آزمایشگاه های تشخیص طبی شهر یزد ۱۳۹۰


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فراوانی آلودگی تصادفی با نمونه های آزمایشگاهی و عوامل زمینه ساز آن در کارکنان آزمایشگاه های تشخیص طبی شهر یزد ۱۳۹۰ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فراوانی آلودگی تصادفی با نمونه های آزمایشگاهی و عوامل زمینه ساز آن در کارکنان آزمایشگاه های تشخیص طبی شهر یزد ۱۳۹۰  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فراوانی آلودگی تصادفی با نمونه های آزمایشگاهی و عوامل زمینه ساز آن در کارکنان آزمایشگاه های تشخیص طبی شهر یزد ۱۳۹۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فراوانی آلودگی تصادفی با نمونه های آزمایشگاهی و عوامل زمینه ساز آن در کارکنان آزمایشگاه های تشخیص طبی شهر یزد ۱۳۹۰ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آزمایشگاهی (Medical Laboratory Journal)

تعداد صفحات :۱۰

چکیده زمینه و هدف: کارکنان آزمایشگاه ها در معرض برخورد اتفاقی با نمونه های بالینی در جریان کار روزانه می باشند که ممکن است باعث انتقال آلودگی شود. هدف از انجام این مطالعه تعیین میزان آلودگی تصادفی، با نمونه های آزمایشگاهی در کارکنان آزمایشگاه های تشخیص طبی یزد بوده است.روش بررسی: این مطالعه توصیفی مقطعی در سال ۱۳۹۰ بر روی ۱۰۰ نفر از کارکنان آزمایشگاه های تشخیص طبی یزد و با استفاده از پرسشنامه ای که روایی و پایایی و اعتبار علمی آن تائید شده، به صورت مصاحبه انجام گردید. داده ها با کمک نرم افزارآماریSPSS و بااستفاده از آزمون های آمار توصیفی مورد تحلیل قرار گرفتند.یافته ها: در این تحقیق ۸۶ درصد سابقه برخورد تصادفی با نمونه های بالینی از جمله خون، سرم و ادرارگزارش کردند. علت در ۴۱ درصد بی احتیاطی خود و ۲۹ درصد حجم زیادکار گزارش شد. بیشترین عامل سر سوزن (۵۲%) به ویژه در افراد شاغل در بخش خونگیری (۵۱%) و دردست ها (۶۹%) گزارش شد. تفاوت آماری معنی داری بین آزمایشگاهای دولتی و خصوصی p=0.517))، نوع استخدام (P=0.411)، سابقه کار (۰.۲۶۹) ومدرک تحصیلی (P=0.454) با میزان برخورد تصادفی با نمونه های بالینی مشاهده نشد. گروه سنی ۲۰-۲۹ سال در مقایسه با سایر گروه های سنی و افراد شاغل در نمونه گیری بیشترین میزان برخورد با نمونه های بالینی را گزارش کردند (P=0.034).نتیجه گیری: نتایج مطالعه حاضر نشان می دهد که در بین کارکنان آزمایشگاه های شاغل در شهر یزد مطالعه شده بیشترین میزان برخورد تصادفی با نمونه های آلوده خصوصا« خون و سرم و بیشتر در گروه سنی ۲۰-۲۹ ساله وبا روش سوراخ شدن انگشت سبابه دست در حین خونگیری اتفاق افتاده است.

کلید واژه: آلودگی، مواجهه اتفاقی، عوامل عفونی، کارکنان، آزمایشگاه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.