تاثیر آنتی اکسیدانی چای سیاه (Camellia Sinesis) بر آنزیم های کاتالاز و گلوتاتیون پراکسیداز به دنبال مصرف تیواستامید در موش های نر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر آنتی اکسیدانی چای سیاه (Camellia Sinesis) بر آنزیم های کاتالاز و گلوتاتیون پراکسیداز به دنبال مصرف تیواستامید در موش های نر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر آنتی اکسیدانی چای سیاه (Camellia Sinesis) بر آنزیم های کاتالاز و گلوتاتیون پراکسیداز به دنبال مصرف تیواستامید در موش های نر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر آنتی اکسیدانی چای سیاه (Camellia Sinesis) بر آنزیم های کاتالاز و گلوتاتیون پراکسیداز به دنبال مصرف تیواستامید در موش های نر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر آنتی اکسیدانی چای سیاه (Camellia Sinesis) بر آنزیم های کاتالاز و گلوتاتیون پراکسیداز به دنبال مصرف تیواستامید در موش های نر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آزمایشگاهی (Medical Laboratory Journal)

تعداد صفحات :۸

چکیده زمینه و هدف: فلاوونوئید ها نقش حفاظتی در واکنش های غیر-آنزیمی در برابر استرس اکسیداتیو بازی می کنند فلاوونوئید ها گروهی از ترکیبات پلی فنولی هستند که در چای وجود دارند. این مواد با رادیکال های آزاد واکنش داده و آنها را خنثی می سازند. در این مطالعه اثر آنتی اکسیدانی چای سیاه روی کبد، متعاقب تزریق تیواستامید در موش های سوری نر از نژاد Albino مورد بررسی قرار گرفت.روش بررسی: در این مطالعه ۴۰ سر موش در ۵ گروه ۸ تایی تقسیم شدند. گروه شاهد، گروه دریافت کننده تیواستامید با دوز ۱۰۰mg/kg، گروه دریافت کننده ی تیواستامید با دوز ۱۵۰mg/kg، گروه دریافت کننده تیواستامید با دوز۱۰۰mg/kg متعاقب با دریافت چای سیاه با دوز ۵ گرم درصد و گروهی که تیواستامید با دوز ۱۵۰m/kg متعاقب دریافت چای سیاه به دوز ۵ گرم درصد دریافت نمودند. تیمار حیوانات با تیواستامید به صورت تزریق درون صفاقی انجام شد. سپس به مدت ۳۰ روز با چای۵gr/100ml به عنوان تنها منبع آشامیدنی و غذای مناسب تغذیه شدند. پس از آن میزان فعالیت آنزیم کاتالاز و گلوتاتیون پراکسیداز سنجش شد.یافته ها: افزایش فعالیت آنزیم های کاتالاز و گلوتاتیون پراکسیداز در گروهایی که چای سیاه را با تیواستامید دریافت کرده اند در مقایسه با گروه تیواستامید مشاهده شد (P<0.05)نتیجه گیری: افزایش فعالیت این دو آنزیم در گروه دریافت کننده چای نشان دهنده اثر آنتی اکسیدانی چای سیاه می باشد که می توان این خاصیت را به کاتچین های چای نسبت داد.

کلید واژه: آنتی اکسیدان، تیواستامید، چای سیاه، گلوتاتیون پراکسیداز، کاتالاز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.