بررسی رویش قطری گونه بلوط دارمازو در توده کمتر دست خورده و بهره برداری شده در جنگل های زاگرس شمالی (سردشت)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی رویش قطری گونه بلوط دارمازو در توده کمتر دست خورده و بهره برداری شده در جنگل های زاگرس شمالی (سردشت) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رویش قطری گونه بلوط دارمازو در توده کمتر دست خورده و بهره برداری شده در جنگل های زاگرس شمالی (سردشت)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رویش قطری گونه بلوط دارمازو در توده کمتر دست خورده و بهره برداری شده در جنگل های زاگرس شمالی (سردشت)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رویش قطری گونه بلوط دارمازو در توده کمتر دست خورده و بهره برداری شده در جنگل های زاگرس شمالی (سردشت) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اکوسیستم های طبیعی ایران

تعداد صفحات :۱۶

در این بررسی رویش قطری گونه بلوط مازودار در توده کمتر دست خورده و بهره برداری شده واقع در بخشی از جنگل های سردشت (روستای شیوه میران) به روش مایر مورد بررسی و مقایسه قرار گرفت. آماربرداری با قطعات نمونه مستطیلی ۳۰×۴۰ متر به روش تصادفی – منظم در شبکه آماربرداری ۴۰×۵۰ متر انتخاب شد و تعداد ۶۰ قطعه نمونه برداشت شد. در هر قطعه نمونه قطر برابر سینه و ارتفاع درختان برداشت. درختان نمونه برای برای رویش قطری به شیوه نمونه برداری چارک با نقطه مرکزی انتخاب شدند و به کمک مته سال سنج در هر توده ۶۱ نمونه رویش قطری برداشت شد. از آزمون های آماری کولموگروف اسمیرونوف (بررسی نرمال بودن داده ها)، کای اسکور (نرمال بودن فراوانی درختان در طبقات قطری) من ویتنی (مقایسه رویش قطری در دو توده) و تجزیه واریانس (مقایسه رویش قطری در طبقات قطری) استفاده شد. آنالیز داده ها به کمک نرم افزارSPSS 16 صورت گرفت. متوسط رویش سالیانه قطر با پوست و بدون پوست در توده کمتر دست خورده به ترتیب ۳.۴۷ و ۲.۹۲ میلی متر و متوسط تعداد پایه در هکتار به ترتیب ۲۴۶ و ۱۶۲ پایه محاسبه شد. نتایج آزمون تجزیه واریانس نشان داد که متوسط رویش سالیانه قطری درختان در طبقات قطری دارای اختلاف معنی دار می باشد. نتایج آزمون کولموگروف اسمیرنوف نشان داد که داه های رویش قطری سالانه نرمال نمی باشند بنابراین از ازمون من ویتنی استفاده شد. آزمون من ویتنی نشان داد که بین متوسط رویش سالیانه قطری درختان در دو توده اختلاف معنی داری وجود دارد. نتایج نشان داد که بین میانگین رویش سالیانه قطر و میانگین تعداد در طبقات قطری بین دو توده کمتر دست خورده و بهره برداری شده اختلاف معنی داری دارد؛ به نحوی که تمام این موارد در توده کمتر دست خورده دارای بیشتر از توده بهره برداری شده می بود.

کلید واژه: بلوط مازودار، رویش قطری، رویش حجمی، روش مایر، سردشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.