مقاله تاثیر مصرف روغن ماهی در ترکیب با رژیم کم کالری بر میزان کاهش وزن زنان چاق


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر مصرف روغن ماهی در ترکیب با رژیم کم کالری بر میزان کاهش وزن زنان چاق دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر مصرف روغن ماهی در ترکیب با رژیم کم کالری بر میزان کاهش وزن زنان چاق  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مصرف روغن ماهی در ترکیب با رژیم کم کالری بر میزان کاهش وزن زنان چاق،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر مصرف روغن ماهی در ترکیب با رژیم کم کالری بر میزان کاهش وزن زنان چاق :

مقاله تاثیر مصرف روغن ماهی در ترکیب با رژیم کم کالری بر میزان کاهش وزن زنان چاق که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در حکیم از صفحه ۳۲ تا ۳۷ منتشر شده است.
نام: تاثیر مصرف روغن ماهی در ترکیب با رژیم کم کالری بر میزان کاهش وزن زنان چاق
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله رژیم کاهش وزن
مقاله روغن ماهی
مقاله چاقی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: امروزه چاقی به عنوان یکی از مشکلات مهم عصر حاضر مطرح است و متخصصان در زمینه های مختلف می کوشند تا بتوانند به روش های جدیدی در درمان آن دست یابند. استفاده از مکمل ها در کنار رژیم های معمول کاهش وزن یکی از راه کارهای مورد توجه می باشد. مطالعه حاضر با هدف بررسی مکمل روغن ماهی در ترکیب با رژیم کم کالری بر میزان کاهش وزن زنان چاق، صورت گرفته است.
روش کار: در یک کار آزمایی بالینی، ۴۰ زن چاق سالم (BMI>30) و غیر یائسه ۱۸-۴۵ ساله از میان زنان مراجعه کننده به کلینیک تغذیه طی سال های ۱۳۸۴-۸۵ به صورت تصادفی در دو گروه: رژیم کم کالری و رژیم کم کالری به همراه مکمل روغن ماهی قرار گرفتند و پس از ۸ هفته تغییرات وزن آنها در دو گروه مورد بررسی قرار گرفت. داده های به دست آمده توسط آزمون های t مستقل و t زوجی و آزمون تجزیه و تحلیل شدند.
یافته ها: تجزیه و تحلیل نهایی بر روی ۳۲ نفر، ۱۵ نفر در گروه مداخله و ۱۷ نفر در گروه شاهد انجام گرفت. افراد در دو گروه مورد مطالعه از نظر سن، نمایه توده بدنی، تحصیلات، وضعیت تاهل و اشتغال اختلاف معنی داری نداشتند. میانگین کاهش وزن در گروه شاهد در پایان مداخله ۴۳۳±۲۱۶ کیلوگرم و در گروه مداخله ۳۷۳±۱۶۲ کیلوگرم بود که این اختلاف از نظر آماری معنی دار نبود (P=0.404).
نتیجه گیری: اگرچه مصرف ۳ گرم روغن ماهی در روز در ترکیب با رژیم کم کالری به مدت ۸ هفته تاثیر مضاعفی نسبت به مصرف رژیم کم کالری به تنهایی بر میزان کاهش وزن نشان نداد با این حال میزان تمایل به ادامه برنامه کاهش وزن تا رسیدن به وزن مطلوب در پایان مطالعه در گروه شاهد %۴۷ و در گروه مداخله %۸۷ بوده است که می تواند بیانگر اثرات مثبت روانی مصرف روغن ماهی در تداوم برنامه کاهش وزن باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.