مقاله مطالعه اثرات بیهوشی با هلوتان بر کلیه سگ: یافته های هیستوپاتولوژیک و بیوشیمیایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه اثرات بیهوشی با هلوتان بر کلیه سگ: یافته های هیستوپاتولوژیک و بیوشیمیایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثرات بیهوشی با هلوتان بر کلیه سگ: یافته های هیستوپاتولوژیک و بیوشیمیایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثرات بیهوشی با هلوتان بر کلیه سگ: یافته های هیستوپاتولوژیک و بیوشیمیایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثرات بیهوشی با هلوتان بر کلیه سگ: یافته های هیستوپاتولوژیک و بیوشیمیایی :

مقاله مطالعه اثرات بیهوشی با هلوتان بر کلیه سگ: یافته های هیستوپاتولوژیک و بیوشیمیایی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران) از صفحه ۲۴۳ تا ۲۴۷ منتشر شده است.
نام: مطالعه اثرات بیهوشی با هلوتان بر کلیه سگ: یافته های هیستوپاتولوژیک و بیوشیمیایی
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هالوتان
مقاله بیهوشی
مقاله کلیه
مقاله سگ
مقاله نفروتوکسیسیتی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
داروهای بیهوشی استنشاقی به طور گسترده جهت بیهوشی عمومی در انسان و حیوانات مورد استفاده قرار می گیرند. تقریبا ۲۰ درصد از هلوتان در بیهوشی با این دارو از روش های اکسیداسیون و احیا متابولیزه می شود. ۱۵ عدد سگ سالم به طور اتفاقی به سه گروه تقسیم شدند (گروه ۱، ۲ و ۳). همه حیوانات بوسیله داروی هالوتان تحت بیهوشی قرار گرفتند. در هر نوبت، بیهوشی در گروه اول آزمایش به مدت یک ساعت، در گروه دوم آزمایش به مدت ۳ ساعت و در گروه سوم آزمایش به مدت ۵ ساعت انجام گرفت تمامی بیهوشی ها با ۴۸ فاصله در سه گروه مختلف D3) و D1، (D2 تکرار شدند. نمونه های خون سیاهرگی جهت اندازه گیری ازت اوره خون و کراتنین سرم در هر سه گروه قبل از القا بیهوشی (زمان صفر) ۱، ۳، ۵ و ۲۴ ساعت پس از بیهوشی از ورید وداج اخذ گردید. حیوانات هر گروه ۷۲ ساعت پس از بیهوشی، با روش انسانی کشته شده و از کلیه های سمت راست و چپ جهت مشاهده اثرات پاتولوژیک هالوتان بر کلیه نمونه برداری شد. تفاوت معنی داری بین میزان ازت اوره خون و کراتینین در گروه یک در زمان های مختلف نمونه گیری در مقایسه با زمان صفر دیده نشد. در گروه های ۲ و ۳ میزان ازت اوره خون و کراتینین در زمان های ۳، ۵ و ۲۴ بعد از بیهوشی در مقایسه با گروه یک در نوبت سوم بیهوشی (p<0.05D3) افزایش یافت. در گروه ۳ میزان ازت اوره خون و کراتینین یک ساعت بعد از بیهوشی در مقایسه با گروه ۱ و ۲ در نوبت سوم بیهوشی افزایش یافته بود (p<0.05D3). مشاهده میکروسکوپیک کلیه ها نشان داد که در کلیه حیوانات گروه اول هیچگونه ضایعه پاتولوژیک وجود ندارد. در کلیه حیوانات گروه دوم و سوم نکروز حاد لوله های کلیه (ATN)، پرخونی در ناحیه مدولا مشاهده گردید. غشا پایه در لوله هایی که دچار ATN شده بودند هنوز سالم بنظر می رسیدند و سلول های نکروزه به درون لومن لوله ها ریزش کرده بودند. یافته ها نشان می دهد که تکرار بیهوشی با هالوتان در زمان های طولانی باعث آسیب های کلیوی و نهایتا کاهش تصفیه گلومرولی و افزایش ازت اوره خون و کراتینین خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.