تعیین فراوانی افسردگی در بیماران مبتلا به سرطان پستان مراجعه کننده به بیمارستان های فرشچیان و بعثت همدان ۱۳۸۶-۱۳۸۷


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین فراوانی افسردگی در بیماران مبتلا به سرطان پستان مراجعه کننده به بیمارستان های فرشچیان و بعثت همدان ۱۳۸۶-۱۳۸۷ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین فراوانی افسردگی در بیماران مبتلا به سرطان پستان مراجعه کننده به بیمارستان های فرشچیان و بعثت همدان ۱۳۸۶-۱۳۸۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین فراوانی افسردگی در بیماران مبتلا به سرطان پستان مراجعه کننده به بیمارستان های فرشچیان و بعثت همدان ۱۳۸۶-۱۳۸۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین فراوانی افسردگی در بیماران مبتلا به سرطان پستان مراجعه کننده به بیمارستان های فرشچیان و بعثت همدان ۱۳۸۶-۱۳۸۷ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نشریه جراحی ایران

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: یکی از بیماری های مزمنی که خطر ابتلاء به افسردگی را در شخص افزایش می دهد، ابتلا به انواع سرطان ها است. در مطالعات متعددی، ابتلاء به سرطان های مختلف ریسک فاکتور مهمی برای ایجاد افسردگی بیان شده است. مطالعه حاضر با هدف تعیین فراوانی افسردگی و برخی فاکتورهای تاثیرگذار بر ایجاد آن در بیماران مبتلا به سرطان پستان در همدان انجام شد.مواد و روش ها: در یک مطالعه مقطعی ۱۱۱ بیمار مبتلا به سرطان پستان که در یک مقطع زمانی ۱۵ ماهه (فروردین ۸۶ تا خرداد ۸۷) برای ادامه درمان یا پیگیری به مطب فوق تخصص آنکولوژی یا بخش آنکولوژی بیمارستان فرشچیان یا مطب متخصص جراحی مراجعه کرده بودند، در زمان پذیرش مورد بررسی قرار گرفتند. برای گردآوری داده های مربوط به افسردگی از پرسشنامه افسردگی بک استفاده گردید. داده ها توسط نرم افزار آماری SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند و از آمار توصیفی برای ارائه نتایج استفاده گردید. همچنین در موارد مورد نیاز برای بررسی معنی داری ارتباطات از آزمون های کای اسکور، فیشر و آزمون های ناپارامتری (من ویتنی) استفاده گردید و P<0.05 به عنوان ملاک معنی داری در نظر گرفته شد.یافته ها: در مجموع ۶۸ بیمار (۶۱.۳%) افسرده محسوب می شدند (نمره بالای ۱۵). در میان ۴۳ بیماری که افسرده محسوب نمی شدند، یعنی دارای نمره ۱۵ و پایین تر بودند ۱۵ بیمار (۳۴.۹%) نمرات ۰ تا ۱۰ داشتند، یعنی کاملا غیر افسرده محسوب می شدند و مابقی دارای نمره ۱۱ تا ۱۵ بودند، یعنی دارای علایم مرزی افسردگی بودند. در مجموع ۶۸ بیماری که افسرده محسوب می شدند ۲۳ بیمار (۳۳.۸%) دارای افسردگی خفیف، ۲۶ بیمار (۳۸.۲%) دارای افسردگی متوسط، ۱۶ بیمار (۲۳.۵%) دارای افسردگی شدید و ۳ بیمار (۴.۵%) دارای افسردگی خیلی شدید بودند.نتیجه گیری: با توجه به نتایج به دست آمده و با توجه به اینکه انجام غربالگری بیماران مبتلا به سرطان پستان از طریق پرسشنامه بک مستلزم صرف وقت و هزینه چندانی نیست، پیشنهاد می گردد غربالگری بیماران در مراحل مختلف درمان و پیگیری انجام گردد تا در صورت وجود افسردگی معرفی به موقع به روانپزشک جهت مشاوره و درمان انجام گیرد.

کلید واژه: سرطان پستان، افسردگی، پرسشنامه افسردگی بک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.