مقاله تجزیه بیولوژیکی نفت خام به وسیله دوسویه Mycobacterium جدا شده از خلیج فارس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تجزیه بیولوژیکی نفت خام به وسیله دوسویه Mycobacterium جدا شده از خلیج فارس دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجزیه بیولوژیکی نفت خام به وسیله دوسویه Mycobacterium جدا شده از خلیج فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه بیولوژیکی نفت خام به وسیله دوسویه Mycobacterium جدا شده از خلیج فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجزیه بیولوژیکی نفت خام به وسیله دوسویه Mycobacterium جدا شده از خلیج فارس :

مقاله تجزیه بیولوژیکی نفت خام به وسیله دوسویه Mycobacterium جدا شده از خلیج فارس که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در محیط شناسی از صفحه ۱ تا ۱۰ منتشر شده است.
نام: تجزیه بیولوژیکی نفت خام به وسیله دوسویه Mycobacterium جدا شده از خلیج فارس
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نفت خام
مقاله باکتری نفت خوار
مقاله خلیج فارس
مقاله تجزیه بیولوژیکی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
میزان مصرف نفت خام به وسیله دو سویه باکتریایی نفت خوار تولید کننده بیوسورفاکتانت PG01 و PG02، جداشده از رسوبات خلیج فارس، در غلظت های مختلف ازت و فسفات معدنی و دماهای متفاوت مورد بررسی قرار گرفت. به منظور تعیین غلظت های بهینه ازت و فسفات و دمای بهینه تجزیه نفت خام، باکتری ها درمحیط پایه معدنی که به آن به عنوان تنها منبع کربن و انرژی، نفت خام به میزان ۱۰ گرم در لیتراضافه شده بود، و با غلظت های مختلف کلرید آمونیوم (منبع ازت) و دی- سدیم فسفات (منبع فسفات) کشت داده شدند. میزان پروتئین کل تولید شده، به عنوان شاخص مصرف نفت، نشان داد که حداقل غلظت های بهینه ازت و فسفات برای تجزیه یک گرم نفت خام توسط سویه PG01 به ترتیب معادل ۰۱۴۶ گرم کلرید آمونیوم و ۰۰۲۴ گرم دی- سدیم فسفات و برای سویه PG02 معادل ۰۱۹۵ گرم کلرید آمونیوم و ۰۰۲۴ گرم دی- سدیم فسفات بود. دمای بهینه برای هر دو سویه ۳۵ درجه سانتیگراد بود. تس وزن سنجی نشان داد که اجزای اشباع شده، آروماتیک، رزین و آسفالتن نفت خام مورد استفاده به ترتیب ۷۰۹۰، ۲۲۳۱، ۳۹۹ و ۲۸۰ درصد را تشکیل می دهند، و مقادیر باقیمانده این اجزای پس از رشد ۵ روزه باکتری PG01، به ترتیب ۱۲۵۶، ۱۰۷۱، ۳۰۳ و ۲۸۹ درصد و در مورد باکتری PG02، به ترتیب ۴۷۰، ۶۳۲، ۲۰۹ و ۲۹۵ درصد بود. زمانی که مخلوط دو باکتری همزمان تلقیح شدند این مقادیر به ترتیب ۲۳۲، ۴۹۷، ۱۳۲ و ۲۹۷ به دست آمد. سویه های PG01، PG02 و مخلوط این دو باکتری، طی این دوره ۵ روزه در مجموع به ترتیب ۷۰۸۱، ۸۳۹۴ و ۸۷۶۱ درصد نفت خام موجود را مینرالیزه کردند. نتایج تست های مرفولوژی، فیزیولوژی و تعیین درصد مولی گوانین + سیتوزین DNA نشان داد که هر دو سویه بیشترین شباهت را به گونه Mycobacterium obuense دارا هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.