مقاله نتایج درمان عوارض فیستول های شریانی وریدی اندام فوقانی در بیمارستان سینا تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نتایج درمان عوارض فیستول های شریانی وریدی اندام فوقانی در بیمارستان سینا تهران دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نتایج درمان عوارض فیستول های شریانی وریدی اندام فوقانی در بیمارستان سینا تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نتایج درمان عوارض فیستول های شریانی وریدی اندام فوقانی در بیمارستان سینا تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نتایج درمان عوارض فیستول های شریانی وریدی اندام فوقانی در بیمارستان سینا تهران :

مقاله نتایج درمان عوارض فیستول های شریانی وریدی اندام فوقانی در بیمارستان سینا تهران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در نشریه جراحی ایران از صفحه ۴۷ تا ۵۲ منتشر شده است.
نام: نتایج درمان عوارض فیستول های شریانی وریدی اندام فوقانی در بیمارستان سینا تهران
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فیستول شریانی – وریدی
مقاله تغییرات آنوریسمال
مقاله سندرم استیل

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: فیستول های شریانی وریدی راه انتخابی برای همودیالیز می باشند. از عوارض ایجاد فیستول های شریانی وریدی تغییرات آنوریسمال فیستول و سندرم استیل (Steal Syndrome) می باشد. در این مقاله ما دو روش جدید برای کنترل این عوارض در فیستول های پهلو به پهلو اندام فوقانی معرفی خواهیم کرد.
مواد و روش ها: در این مطالعه که به صورت مجموعه موردی طراحی شده بود، برای بیماران با تغییرات آنوریسمال، ابتدا ورید در ابتدا و انتهای آنوریسم لیگاتور شد، سپس ورید آنوریسمال در دو انتها قطع و آزاد گردید و بوسیله فشار در محل، محتویات آنوریسم تخلیه شده و بعد از ترمیم محل برش ها، پانسمان فشاری محل به مدت یک هفته انجام شد. در روش دیگر بیماران مبتلا به سندرم استیل با فیستول شریانی وریدی پهلو به پهلوی آرنج، توسط سونوگرافی داپلر، اندام فوقانی مورد ارزیابی قرار گرفته و ورید پرفوران اندام فوقانی لیگاتور گردید.
یافته ها: برای تغییرات آنوریسمال در طول یک هفته پانسمان فشاری محل آنوریسم با ایجاد فیبروز در محل، آنوریسم حذف شد و در پیگیری این بیماران هیچ عارضه ای دیده نشد. در مورد سندرم استیل نیز نتایج مطالعه، افزایش جریان خون در ورید پرفوران را نشان داد. در نتیجه ما توانستیم با بستن ورید پرفوران پدیده استیل را کنترل کنیم. علایم سندرم استیل در تمام بیماران ناپدید شد و در ۸۰% بیماران فیستول شریانی وریدی را حفظ گردید.
نتیجه گیری: نتایج ما نشان داد، در درمان بیماران با سندرم استیل در فیستول های پهلو به پهلو می توان از بستن ورید پرفوران استفاده کرد. همچنین تجربه ما نشان داد، در زمان ایجاد فیستول شریانی وریدی، قطع ورید پرفوران می تواند مانع توسعه این سندرم شود. در پیگیری بیماران با تغییرات آنوریسمال، هیچ عارضه ای در بیماران مشاهده نشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.