مقاله بررسی کمی حس پستان قبل و بعد از ۴۱ مورد ماموپلاستی کاهنده در بیمارستان حضرت فاطمه (س)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کمی حس پستان قبل و بعد از ۴۱ مورد ماموپلاستی کاهنده در بیمارستان حضرت فاطمه (س) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کمی حس پستان قبل و بعد از ۴۱ مورد ماموپلاستی کاهنده در بیمارستان حضرت فاطمه (س)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کمی حس پستان قبل و بعد از ۴۱ مورد ماموپلاستی کاهنده در بیمارستان حضرت فاطمه (س)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کمی حس پستان قبل و بعد از ۴۱ مورد ماموپلاستی کاهنده در بیمارستان حضرت فاطمه (س) :

مقاله بررسی کمی حس پستان قبل و بعد از ۴۱ مورد ماموپلاستی کاهنده در بیمارستان حضرت فاطمه (س) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در نشریه جراحی ایران از صفحه ۵۳ تا ۶۲ منتشر شده است.
نام: بررسی کمی حس پستان قبل و بعد از ۴۱ مورد ماموپلاستی کاهنده در بیمارستان حضرت فاطمه (س)
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ماموپلاستی کاهنده
مقاله پدیکول تحتانی
مقاله پدیکول فوقانی
مقاله پدیکول مدیال
مقاله حس پستان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: یکی از عمل های شایع در جراحی پلاستیک، ماموپلاستی کاهنده (Reduction Mammaplasty) است. معمولا خانم هایی که برای این عمل جراحی مراجعه می کنند، شکایت های متفاوتی دارند و تکنیک های مختلفی برای این عمل جراحی معرفی شده است . هدف از جراحی، کوچک کردن پستان ها به اندازه دلخواه با زیبایی مناسب، نتایج ماندگار، کاهش اسکار جراحی و تکنیک کم عارضه می باشد. سالم ماندن حس پستان یکی از موضوعات مهم در این جراحی است. در مورد تغییر حس پستان بعد از عمل جراحی، نظر یکسانی وجود ندارد. با توجه به این اختلاف نظرها در مورد حس پستان و اهمیت این عضو، این مطالعه طراحی و اجرا شده است.
مواد و روش ها: به مدت ۶ ماه در فاصله زمانی مهر ماه ۸۶ لغایت اردیبهشت ۸۷ بیمارانی که برای انجام عمل جراحی مامو پلاستی کاهنده به مرکز آموزشی و درمانی حضرت فاطمه (س) مراجعه کردند و به بررسی حس پستان قبل و بعد از عمل جراحی رضایت دادند، در این مطالعه گنجانده شدند. بیمارانی که قبلا روی پستان آنها عمل جراحی شده بودیا بیماری نورولوژیک داشتند، از مطالعه حذف گردیدند. مجموعا ۴۱ بیمار وارد مطالعه و بررسی شدند. هر پستان به پنج منطقه شامل یک چهارم های فوقانی مدیال و لترال، یک چهارم های تحتانی مدیال و لترال و نیز ناحیه نیپل آرئول تقسیم بندی گردیدند و تست های مونوفیلامان (اسمیت و نفو،رولیان آمریکا)، تمایز دو نقطه استاتیک و تمایز دو نقطه دینامیک (اسمیت و نفو، رولیان آمریکا) در زمان های قبل از عمل و شش ماه بعد از عمل برای همه بیماران انجام شد.
یافته ها: روش جراحی با پدیکول مدیال باعث کاهش حس با اختلاف معنی دار در ناحیه نیپل آرئول و یک چهارم های فوقانی در تست تمایز دو نقطه دینامیک به نسبت قبل از عمل می گردد (P<0.05). روش جراحی با پدیکول فوقانی باعث کاهش حس در نواحی یک چهارم های تحتانی و نیپل آرئول با تست تمایز دو نقطه دینامیک شده است و این تفاوت معنی دار بوده است (P<0.05). با روش جراحی پدیکول تحتانی، حس نیپل آرئول و همچنین حس نیمه خارجی پستان کاهش و نیمه داخلی پستان افزایش می یابد و این تفاوت ها معنی د ار بوده اند (P<0.05).
نتیجه گیری: از این سه تست بکار رفته، تست تمایز دو نقطه دینامیک بهترین روش برای بررسی حس پستان است. مطالعات بافت شناسی می توانند موید این نظریه باشد. هر سه روش جراحی ماموپلاستی کاهنده با پدیکول های فوقانی، مدیال و تحتانی باعث کاهش حس پستان در ناحیه نیپل آرئول می شوند و این موضوع باید قبل از عمل جراحی برای بیمار توضیح داده شود. سه روش جراحی فوق الذکر تفاوتی از نظر تاثیر در حس پستان در مناطق پنجگانه ندارند و بنابراین حفظ حس، فاکتوری در تصمیم گیری محسوب نمی شود. اسکار کمتر، فرم زیباتر و ماندگاری بیشتر فاکتورهای مهمتری در تصمیم گیری برای تکنیک جراحی می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.