کاربرد کودهای حاوی ریزمغذی های روی، آهن و منگنز بر غلظت این عناصر در برگ و دانه سویا و ارتباط آن با عملکرد اقتصادی و بیولوژیکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد کودهای حاوی ریزمغذی های روی، آهن و منگنز بر غلظت این عناصر در برگ و دانه سویا و ارتباط آن با عملکرد اقتصادی و بیولوژیکی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد کودهای حاوی ریزمغذی های روی، آهن و منگنز بر غلظت این عناصر در برگ و دانه سویا و ارتباط آن با عملکرد اقتصادی و بیولوژیکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد کودهای حاوی ریزمغذی های روی، آهن و منگنز بر غلظت این عناصر در برگ و دانه سویا و ارتباط آن با عملکرد اقتصادی و بیولوژیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد کودهای حاوی ریزمغذی های روی، آهن و منگنز بر غلظت این عناصر در برگ و دانه سویا و ارتباط آن با عملکرد اقتصادی و بیولوژیکی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاه و زیست بوم

تعداد صفحات :۱۷

به منظور بررسی اثر کاربرد ریزمغذی های روی، آهن و منگنز بر غلظت ابن عناصر در برگ و دانه و ارتباط آن با عملکرد اقتصادی و بیولوژیکی، آزمایشی به صورت فاکتوریل در غالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در محل مزرعه تحقیقاتی کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه در سال ۱۳۸۹ به اجرا درآمد. دراین تحقیق سطوح مختلف عناصر روی (۲۰ و ۴۰ کیلوگرم در هکتار)، آهن (۲۵ و ۵۰ کیلوگرم در هکتار) و منگنز (۲۰ و ۴۰ کیلوگرم در هکتار) بر روی گیاه زراعی سویا (Glycine max L.) رقم ویلیامز بررسی و با شاهد مقایسه شدند. در پایان فصل رشد جهت تعیین غلظت عناصر فوق در برگ و دانه از هر کرت ۵ بوته انتخاب شد و نمونه ها پس از آماده سازی به آزمایشگاه ارسال گردیدند. همچنین عملکرد نهایی و عملکرد بیولوژیکی اندازه گیری و محاسبه شدند. نتایج نشان دادکه کاربرد روی اثر بسیار معنی داری بر غلظت روی و آهن در برگ و روی، آهن و منگنز در دانه دارد. درحالی که اثر آهن بر غلظت روی در برگ معنی دار نبود. اما توانست غلظت آهن در برگ و دانه را افزایش دهد. به علاوه کاربرد آهن به طور معنی داری سبب کاهش غلظت منگنز در برگ و دانه گردید. با مصرف آهن تا ۲۵ کیلوگرم در هکتار غلظت این عنصر در برگ و دانه افزایش یافت. کاربرد بیشتر این عنصر تاثیری بر غلظت آهن در برگ و دانه نداشت. کاربرد منگنز باعث افزایش غلظت منگنز در برگ و دانه شد. بیشترین غلظت این عنصر در برگ و دانه با مصرف ۴۰ کیلوگرم منگنز در هکتار به دست آمد. در مقابل، غلظت روی در برگ و دانه تغییرات کمی را در پاسخ به افزایش منگنز نشان داد. عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیکی تحت تاثیر اثر روی، آهن، منگنز و اثر متقابل روی و منگنز قرار گرفتند.

کلید واژه: روی، آهن، منگنز، غلظت عناصر میکرو، عملکرد اقتصادی، عملکرد بیولوژیکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.