مقاله مقایسه نتایج ۶۰ مورد عمل جراحی هموروئید به دو روش ساب موکوزال و فرگوسن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه نتایج ۶۰ مورد عمل جراحی هموروئید به دو روش ساب موکوزال و فرگوسن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه نتایج ۶۰ مورد عمل جراحی هموروئید به دو روش ساب موکوزال و فرگوسن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه نتایج ۶۰ مورد عمل جراحی هموروئید به دو روش ساب موکوزال و فرگوسن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه نتایج ۶۰ مورد عمل جراحی هموروئید به دو روش ساب موکوزال و فرگوسن :

مقاله مقایسه نتایج ۶۰ مورد عمل جراحی هموروئید به دو روش ساب موکوزال و فرگوسن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در نشریه جراحی ایران از صفحه ۶۳ تا ۷۰ منتشر شده است.
نام: مقایسه نتایج ۶۰ مورد عمل جراحی هموروئید به دو روش ساب موکوزال و فرگوسن
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هموروئید
مقاله هموروئید کتومی ساب موکوزال
مقاله هموروئیدکتومی فرگوسن
مقاله روش های جراحی
مقاله عوارض

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: روش ساب موکوزال یکی از تکنیک های هموروئیدکتومی است که در حال حاضر کمتر انجام می شود. این روش با آسیب کمتر به مخاط و آنودرم ناحیه مقعد انجام می شود. این مطالعه با هدف مقایسه دو روش جراحی هموروئیدکتومی ساب موکوزال و هموروئیدکتومی فرگوسن انجام شد.
مواد و روش ها: در یک کارآزمایی بالینی شاهددار دوسوکور، ۶۰ بیمار مبتلا به هموروئید با درجه ۳ و ۴، بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند: ۱) هموروئیدکتومی به روش ساب موکوزال (۳۰ بیمار) و ۲) هموروئیدکتومی به روش فرگوسن (۳۰ بیمار). این بیماران از لحاظ عوارض زودرس و دیررس پس از عمل شامل درد،خونریزی، احتباس ادراری، یبوست، تجمع مدفوعی، بی اختیاری، عفونت محل عمل، شقاق، زائده پوستی، اکتروپیون، تنگی مقعد و عود مورد بررسی و مقایسه قر ار گرفتند. در دوره های پیگیری ۲۴ ساعت، یک هفته، ۳ ماه و ۶ ماه بعد از عمل بیماران بطور منظم پیگیری شدند.
یافته ها: اختلاف معنی دار آماری بین دو گروه از لحاظ سن، جنس و درجه هموروئید وجود نداشت. در بیمارانی که با روش ساب موکوزال عمل شده بودند، درد پس از ۲۴ ساعت اول بصورت معنی دار از لحاظ آماری کمتر از روش فرگوسن بود (P=0.026)، ولی از لحاظ بروز تنگی مقعد بین دو گروه تا ۶ ماه بعد از عمل تفاوتی وجود نداشت. همچنین از لحاظ سایر عوارض بین دو گروه اختلاف معنی دار وجود نداشت.
نتیجه گیری: تکنیک ساب موکوزال با کاهش قابل ملاحظه درد بخصوص در ۲۴ ساعت اول بعد از عمل همراه بوده است و تا ۶ ماه پیگیری هیچ موردی ازتنگی مقعد در بیماران گزارش نشد. سایر عوارض در گروه ساب موکوزال مشابه روش فرگوسن بود. روش ساب موکوزال می تواند به عنوان یک روش مناسب در هموروئیدهای پرولابه و با درجه بالا با روش معمول مقایسه شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.