مقایسه اثر استفاده از کاروتنوئید های طبیعی گیاه پنیرک (Malva neglecta) و گشنیز (.Corian drum sativum L) به صورت جداگانه بر میزان رنگ پذیری پوست ماهی گورامی طلایی (Trichogaster trichopterus)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثر استفاده از کاروتنوئید های طبیعی گیاه پنیرک (Malva neglecta) و گشنیز (.Corian drum sativum L) به صورت جداگانه بر میزان رنگ پذیری پوست ماهی گورامی طلایی (Trichogaster trichopterus) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثر استفاده از کاروتنوئید های طبیعی گیاه پنیرک (Malva neglecta) و گشنیز (.Corian drum sativum L) به صورت جداگانه بر میزان رنگ پذیری پوست ماهی گورامی طلایی (Trichogaster trichopterus)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثر استفاده از کاروتنوئید های طبیعی گیاه پنیرک (Malva neglecta) و گشنیز (.Corian drum sativum L) به صورت جداگانه بر میزان رنگ پذیری پوست ماهی گورامی طلایی (Trichogaster trichopterus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثر استفاده از کاروتنوئید های طبیعی گیاه پنیرک (Malva neglecta) و گشنیز (.Corian drum sativum L) به صورت جداگانه بر میزان رنگ پذیری پوست ماهی گورامی طلایی (Trichogaster trichopterus) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آبزیان و شیلات

تعداد صفحات :۱۰

رنگدانه هایی که در آبزیان مورد استفاده قرار می گیرند دارای تنوع زیادی هستند و از این رو کارهای زیادی در این زمینه انجام گرفته است. این رنگدانه ها نقش اساسی در بازار پسندی ماهیان زینتی بر عهده دارند. گورامی ها به دلیل مقاومت زیاد، زیبایی، تنوع بالا و صلح جویی و سازگاری شان با سایر ماهیان بسیار مورد توجه می باشند. هدف از این بررسی تهیه یک فرمول غذایی ارزان قیمت جهت ایجاد رنگ مناسب در پوست ماهی گورامی طلایی می باشد. تعداد ۲۱۰ عدد ماهی گورامی طلایی با میانگین وزنی ۵ گرم (بدون در نظر گرفتن جنسیت) به صورت تصادفی در ۲۱ آکواریوم مستقر شدند. این آزمایش در ۳ تیمار با ۳ تکرار انجام گردید. این ماهیان با گیاهان پنیرک و گشنیز که حاوی رنگدانه بتاکاروتن طبیعی می باشند، در غلظت های مختلف ۶درصد،۴ درصد،۲ درصد، به میزان ۴درصد وزن بدن و در مدت ۶۰ روز تغذیه گردیدند. میزان کاروتنوئید موجود در پوست ماهیان توسط آزمایشات طیف سنجی مورد بررسی قرار گرفت. خصوصیات فیزیکو شیمیایی آب شامل درجه حرارت، اکسیژن محلول (میلی گرم در لیتر) و pH بر اساس استاندارد تعیین شد. طرح آزمایشی به صورت تصادفی و آنالیز آماری به کمک آنالیز واریانس یک طرفه و مقایسه میانگین ها توسط آزمون چند دامنه دانکن انجام شد. در پایان دوره آزمایش ماهی های تغذیه شده با جیره پنیرک(در همه غلظت ها) در کنار جیره تجاری بیومار حداکثر تجمع رنگدانه را در پوست نشان دادند (P<0.05). اگر چه بین این تیمار و تیمار گشنیز تفاوت معنی داری مشاهده نگردید ((p<0.05 نتایج نشان داد که رنگدانه های طبیعی پنیرک و گشنیز در ایجاد تغییرات رنگ در پوست ماهی گورامی طلایی، تاثیر به سزایی دارد.

کلید واژه: کاروتنوئید طبیعی، گشنیز، پنیرک، رنگ پذیری، ماهی گورامی طلایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.