مقاله مقایسه رتبه های کشوری، منطقه ای و جهانی وب سایت دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه رتبه های کشوری، منطقه ای و جهانی وب سایت دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی ایران دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه رتبه های کشوری، منطقه ای و جهانی وب سایت دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه رتبه های کشوری، منطقه ای و جهانی وب سایت دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه رتبه های کشوری، منطقه ای و جهانی وب سایت دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی ایران :

مقاله مقایسه رتبه های کشوری، منطقه ای و جهانی وب سایت دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در حکیم از صفحه ۱۸ تا ۲۹ منتشر شده است.
نام: مقایسه رتبه های کشوری، منطقه ای و جهانی وب سایت دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی ایران
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله وب سنجی
مقاله دانشگاه ها
مقاله تحقیق و توسعه
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: با وجود مطالعات متعددی که در زمینه وب سایت های دانشگاهی ایران صورت گرفته، تاکنون بررسی جامعی در خصوص تغییرات رتبه وب سایت تمامی مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی کشور انجام نشده است. مطالعه حاضر به بررسی و مقایسه روند تغییرات رتبه وب سایت دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی ایران در سه سطح ملی، منطقه ای و بین المللی طی سال های ۲۰۰۷ تا ۲۰۰۹ میلادی می پردازد.
روش کار: طی یک مطالعه توصیفی مقطعی ابتدا تمامی دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی وابسته به وزارتخانه های علوم و بهداشت که دارای وب سایت اختصاصی بودند، از طریق کاوشگر گوگل شناسایی و بررسی گردید. سپس رتبه های کشوری، منطقه ای و جهانی آن دسته از این موسسات که در پایگاه وب سنجی webometrics.info وارد شده بودند، در چهار مقطع زمانی جولای ۲۰۰۷، ژانویه ۲۰۰۸، جولای ۲۰۰۸ و ژانویه ۲۰۰۹ استخراج و مورد مقایسه قرار گرفت.
یافته ها: بر اساس یافته های پژوهش، وب سایت دانشگاه تهران در بین دانشگاه های مورد بررسی، رتبه اول کشوری را در طی هر چهار مقطع زمانی کسب کرد. وب سایت این دانشگاه در ارزیابی ژانویه ۲۰۰۹ رتبه سوم منطقه و نهصد و نودم جهان را کسب کرده که بیانگر ۳۸۳ رتبه ارتقا در طول ۱۸ ماه در سطح جهان است. در این دوره، دانشگاه علوم پزشکی مشهد از میان تمامی دانشگاه های مورد مطالعه، بالاترین ارتقای رتبه وب را در سطح جهانی داشته است. پژوهشگاه اطلاعات و مدارک علمی ایران (ایران داک)، تنها مرکز تحقیقات ایرانی بود که در رتبه بندی سوم و چهارم وب سنجی در میان ۱۰۰۰ رتبه اول مراکز تحقیق و توسعه جهان قرار گرفته است.
نتیجه گیری: به منظور ارتقای رتبه وب دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی ایران لازم است سیاست گذاران و مدیران بخش آموزش و پژوهش کشور، راه کارهای مناسبی در خصوص ارتقا و پایش مداوم وب سایت های موسسات آموزشی و پژوهشی تدوین و اجرا نمایند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.