بررسی تاثیر محیط های مختلف نیتروژن بر بقا و رشد جلبک سبز Scendesmus sp در شرایط نور محدود و عدم تلقیح دی اکسید کربن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر محیط های مختلف نیتروژن بر بقا و رشد جلبک سبز Scendesmus sp در شرایط نور محدود و عدم تلقیح دی اکسید کربن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر محیط های مختلف نیتروژن بر بقا و رشد جلبک سبز Scendesmus sp در شرایط نور محدود و عدم تلقیح دی اکسید کربن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر محیط های مختلف نیتروژن بر بقا و رشد جلبک سبز Scendesmus sp در شرایط نور محدود و عدم تلقیح دی اکسید کربن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر محیط های مختلف نیتروژن بر بقا و رشد جلبک سبز Scendesmus sp در شرایط نور محدود و عدم تلقیح دی اکسید کربن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاه و زیست بوم

تعداد صفحات :۱۲

در این تحقیق تاثیر تغییر در غلظت های نیتروژن معدنی (نیترات و آمونیوم) و آلی (اوره) در شرایط نور محدود (۱۵۰۰ لوکس) و عدم هوادهی (محدودیت دی اکسید کربن) بر رشد و وضعیت رنگیزه ای (کاروتنویید) در جلبک سبز Scenedesmus sp. مورد بررسی قرار گرفته است. نمونه از شالیزارهای استان گلستان (گرگان) جمع آوری شده، پس از تخلیص، در شرایط نوری ۱۵۰۰ لوکس به صورت مستمر و غلظت های ۲ و ۵ و ۱۰ میلی مولار اوره، ۵ و ۱۰ میلی مولار نیترات، و ۱و ۲ میلی مولار آمونیوم قرار گرفت. از تلقیح دی اکسید کربن به نمونه در طول آزمایش خودداری گردید. در هر مورد رشد (بر اساس کدورت سنجی) و وضعیت رنگیزه ای (به صورت در زیوه و در شیشه) سنجش گردید. نتایج نشان داد که رشد در محیط نیترات (به طور کلی) با لاتر می باشد. به کارگیری نیتروژن آلی (اوره) در روزهای نخست و غلظت های ۵ و ۱۰ میلی مولار به خصوص در روزهای نخست سبب بروز تنش در نمونه می گردد. در شرایط نیتروژن معدنی، غلظت ۱۰ میلی مولار نیترات رشد بیش تری را سبب گردیده است. به همین ترتییب رشد در شرایط کاهش آمونیوم (۱ میلی مولار) بالاتر از افزایش آن (به حد ۲ میلی مولار) می باشد. رنگیزه های کاروتنوییدی در محیط نیترات، تحت تاثیر غلظت های مختلف، تغییر کمی، معنی داری از خود نشان نمی دهند. به نظر می رسد که مکانیسم تراکمی فعال نمونه در شرایط محدودیت دی اکسید کربن، سبب حفظ بقای آن می گردد.

کلید واژه: تغذیه نیتروژنه، رشد، سندسموس، مکانیسم تراکمی دی اکسید کربن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.