بررسی تنوع اسید چرب گامالینولنیک (امگا ۶) در اندام های ۱۶ اکوتیپ از گل گاو زبان ایرانی (Echium amoenum) با روش TLC


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تنوع اسید چرب گامالینولنیک (امگا ۶) در اندام های ۱۶ اکوتیپ از گل گاو زبان ایرانی (Echium amoenum) با روش TLC دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تنوع اسید چرب گامالینولنیک (امگا ۶) در اندام های ۱۶ اکوتیپ از گل گاو زبان ایرانی (Echium amoenum) با روش TLC  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تنوع اسید چرب گامالینولنیک (امگا ۶) در اندام های ۱۶ اکوتیپ از گل گاو زبان ایرانی (Echium amoenum) با روش TLC،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تنوع اسید چرب گامالینولنیک (امگا ۶) در اندام های ۱۶ اکوتیپ از گل گاو زبان ایرانی (Echium amoenum) با روش TLC :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاه و زیست بوم

تعداد صفحات :۱۳

از روش کروماتوگرافی لایه نازک (TLC) جهت تعیین میزان تنوع اسید چرب گاما لینولنیک ((GLA در ۱۶ اکوتیپ از گل گاو زبان ایرانی استفاده گردید. جهت ارزیابی تنوع GLA در اندام ها ابتدا استخراج روغن از ریشه، برگ و بذر با استفاده از سیستم سوکسله و حلال هگزان انجام پذیرفت. جداسازی و شناسایی GLA با روش TLC در فاز ثابت سیلیکاژل۶۰ اف ۲۵۴، فاز متحرک (هگزان- دی اتیل اتر- اسید استیک گلاسیال) و با استفاده از معرف فسفومولیبدیک اسید انجام پذیرفت. نتایج حاصله از سنجش مساحت لکه های حاصله از روش TLC، به منظور گروه بندی از نظر تنوع GLA در اکوتیپ های مختلف، به نرم افزار SPSS12.0 انتقال یافتند. بدین منظور از معیار مربع فاصله اقلیدسی و الگوریتم سلسله مراتبی از نوع تجمعی و روش اتصال داخل گروه ها استفاده گردیده و دندروگرام مربوطه رسم شد که اکوتیپ ها را از نظر تنوع GLA در فاصله ژنتیکی ۱۱ در ۳ گروه طبقه بندی نمود. یافته های این پروژه نه تنها می توانند به عنوان اطلاعات پایه در برنامه های به نژادی به جهت اصلاح اسیدهای چرب در گیاه گل گاو زبان ایرانی به کار گرفته شوند بلکه می توانند بعنوان داده های شیموتاکسنومی در طبقه بندی درون و بین گونه ای جنس Echium استفاده گردند.

کلید واژه: گل گاو زبان ایرانی، کروماتوگرافی لایه نازک، گامالینولنیک اسید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.