مقایسه ترکیب های شیمیایی اسانس ریشه، برگ و میوه گیاه Capparis spinosa در مزرعه و رویشگاه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه ترکیب های شیمیایی اسانس ریشه، برگ و میوه گیاه Capparis spinosa در مزرعه و رویشگاه دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه ترکیب های شیمیایی اسانس ریشه، برگ و میوه گیاه Capparis spinosa در مزرعه و رویشگاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه ترکیب های شیمیایی اسانس ریشه، برگ و میوه گیاه Capparis spinosa در مزرعه و رویشگاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه ترکیب های شیمیایی اسانس ریشه، برگ و میوه گیاه Capparis spinosa در مزرعه و رویشگاه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاه و زیست بوم

تعداد صفحات :۱۸

این تحقیق به منظور مقایسه ترکیب های شیمیایی اسانس ریشه، برگ و میوه گونه علف مار در مزرعه و رویشگاه انجام گردید. بعد از رشد کامل گیاه (رسیدن میوه) نمونه برداری از ریشه، برگ و میوه این گیاه از مزرعه و همزمان از رویشگاه طبیعی آن در منطقه دارزین واقع در استان کرمان انجام گردید. اسانس نمونه ها به روش تقطیر با آب و توسط دستگاه کلونجر استخراج و تجزیه و شناسایی ترکیب های تشکیل دهنده اسانس نمونه های مربوط به رویشگاه و مزرعه به وسیله دستگاه های GC و GC/MS صورت پذیرفت. در مجموع در اسانس ریشه، برگ و میوه مزرعه به ترتیب ۳۷، ۳۹ و ۴۲ ترکیب و در اسانس ریشه، برگ و میوه رویشگاه ۲۴، ۳۱ و ۲۹ ترکیب شناسایی شد. ترکیب غالبی که در همه نمونه بیش ترین درصد اسانس ترکیب ها را دارد Sulphour mol می باشد. تعداد ۱۹ ترکیب در میوه، ۱۶ ترکیب در برگ و ۱۱ ترکیب در ریشه نمونه های دو محیط کشت مشترک می باشد. همچنین ترکیب های مشترک که در همه نمونه ها مشاهده گردیدند شامل (۲buten-1-one 1-(2,6,6 trimethyl-1,3 cyclohexadien، Tetracontane 3,5,24 trimethyl،۱,۲-benzene dicarboxylic acid ( بنزن دی کربوکسیلیک اسید)، Decanedioic acid (دی کاندوئیک( Methyl متیل و) Esters استرها) هستند. نتایج نشان می دهد که در نمونه های مزرعه بازده اسانس نسبت به رویشگاه بیش تر، ولی درصد هر ترکیب در نمونه های رویشگاه بیش تر و درصد ترکیب های عمده در مزرعه کاهش یافت. این پدیده می تواند به دلیل مسیر مشترک تشکیل این ترکیب ها در گیاهان وابسته باشد که به دلیل اختلاف شرایط آب و هوایی و محیط کشت متفاوت سبب بروز تغییر در ترکیب های اسانس ها می شود.

کلید واژه: Capparis spinosa، ترکیب های شیمیایی، Sulphour mol، مزرعه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.