بررسی اثرات کلرید سدیم بر روی برخی ویژگی های فیزیولوژیک و ترکیبات شیمیایی شوید (.Anethum graveolens L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات کلرید سدیم بر روی برخی ویژگی های فیزیولوژیک و ترکیبات شیمیایی شوید (.Anethum graveolens L) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات کلرید سدیم بر روی برخی ویژگی های فیزیولوژیک و ترکیبات شیمیایی شوید (.Anethum graveolens L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات کلرید سدیم بر روی برخی ویژگی های فیزیولوژیک و ترکیبات شیمیایی شوید (.Anethum graveolens L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات کلرید سدیم بر روی برخی ویژگی های فیزیولوژیک و ترکیبات شیمیایی شوید (.Anethum graveolens L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاه و زیست بوم

تعداد صفحات :۱۴

به منظور بررسی اثرات تنش شوری ناشی از کلرید سدیم ، تحقیقی در سال ۱۳۸۴ بر روی گیاه شوید در قالب طرح آماری کاملا تصادفی در پنج سطح کلرید سدیم ۰، ۲۵، ۵۰، ۷۵ و ۱۰۰ میلی مولار با چهار تکرار در دانشگاه آزاد فسا اجراء گردید. کشت دانه ها در گلدان ها پلاستیکی و شرایط گل خانه، و آبیاری گیاهان به کمک محلول غذایی هوگلند صورت گرفت. در پایان مرحله رشد، مقادیر وزن خشک گیاه، طول ریشه و ساقه، مقدار سدیم، پتاسیم و کلر برگ ها، کلروفیل کل برگ ها و کل قندهای محلول اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که با افزایش درجه شوری کلروفیل کل برگ ها و وزن خشک گیاه کاهش معنی دار یافت، در مقابل، میزان کل قندهای محلول افزایش یافت. پتاسیم برگ ها به طور معنی دار کاهش پیدا کرده و مقادیر سدیم و کلربرگ ها به صورت معنی دار افزایش یافت که باعث مسمومیت یونی به ویژه در سطوح بالای شوری گردید.

کلید واژه: کلرید سدیم، ویژگی های فیزیولوژیکی، ترکیب شیمیایی، شوید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.