بررسی فلورستیک، شکل زیستی و پراکنش جغرافیایی گیاهان منطقه شکار ممنوع تالاب بین المللی گمیشان در شمال غرب استان گلستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فلورستیک، شکل زیستی و پراکنش جغرافیایی گیاهان منطقه شکار ممنوع تالاب بین المللی گمیشان در شمال غرب استان گلستان دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فلورستیک، شکل زیستی و پراکنش جغرافیایی گیاهان منطقه شکار ممنوع تالاب بین المللی گمیشان در شمال غرب استان گلستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فلورستیک، شکل زیستی و پراکنش جغرافیایی گیاهان منطقه شکار ممنوع تالاب بین المللی گمیشان در شمال غرب استان گلستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فلورستیک، شکل زیستی و پراکنش جغرافیایی گیاهان منطقه شکار ممنوع تالاب بین المللی گمیشان در شمال غرب استان گلستان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاه و زیست بوم

تعداد صفحات :۲۱

منطقه شکار و تیراندازی ممنوع تالاب بین المللی گمیشان در “۳۴ “۵۴ ۵۳ طول شرقی و “۹ “۹ ۳۷ عرض شمالی در شمال غرب استان گلستان قرار دارد. مساحت این ناحیه ۱۴ هزار هکتار است و جزء اکوسیستم های تالابی استان به شمار می رود و حداقل ارتفاع از سطح دریا ۱۶- متر و حداکثر ارتفاع آن ۴۰ متر است. نمونه های جمع آوری شده بر اساس روش های مرسوم تاکسونومی گیاهی و به کارگیری منابع لازم شناسایی شد و خانواده، جنس و گونه هر یک از آنها تعین گردید. اسامی تاکسون های منطقه به صورت فهرست الفبایی و به ترتیب خانواده و نام علمی تنظیم شد. در مجموع تعداد ۲۸ خانواده، ۷۷ جنس و ۹۳ گونه گیاهی شناسایی شد که بیشترین گونه ها در تیرهpoaceae با ۱۸ گونه، Chenopodiaceae با ۱۳ گونه و Asteraceae با ۱۱ گونه دیده می شود. در بین گیاهان منطقه، تروفیت ها با ۶۱ گونه و ۶۵.۶ درصد بالاترین طیف زیستی را دارا هستند. از نظر جغرافیای گیاهی پراکنش ۳۴.۴ درصد گونه ها متعلق به ناحیه ایرانی – تورانی و اروپا – سیبری و مدیترانه ای، ۱۶.۱ درصد به ناحیه ایران تورانی و ۱۲.۹ درصد به ناحیه ایران – تورانی و مدیترانه ای و جهان وطنی و بقیه عناصر چند ناحیه ای محسوب می شوند.

کلید واژه: استان گلستان، تالاب بین المللی، شکل زیستی، فلورستیک، پراکنش جغرافیایی، گمیشان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.