مقاله تاثیر سرمای بهاره سازی بر برخی صفات فیزیولوژیکی در دو رقم مقاوم و حساس گندم نان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر سرمای بهاره سازی بر برخی صفات فیزیولوژیکی در دو رقم مقاوم و حساس گندم نان دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سرمای بهاره سازی بر برخی صفات فیزیولوژیکی در دو رقم مقاوم و حساس گندم نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سرمای بهاره سازی بر برخی صفات فیزیولوژیکی در دو رقم مقاوم و حساس گندم نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سرمای بهاره سازی بر برخی صفات فیزیولوژیکی در دو رقم مقاوم و حساس گندم نان :

مقاله تاثیر سرمای بهاره سازی بر برخی صفات فیزیولوژیکی در دو رقم مقاوم و حساس گندم نان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله الکترونیک تولید گیاهان زراعی از صفحه ۸۵ تا ۱۰۶ منتشر شده است.
نام: تاثیر سرمای بهاره سازی بر برخی صفات فیزیولوژیکی در دو رقم مقاوم و حساس گندم نان
این مقاله دارای ۲۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گندم
مقاله سرمای بهاره سازی
مقاله تعداد نهایی برگ
مقاله LT۵۰
مقاله کلروفیل
مقاله پرولین
مقاله قند

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
فرآیند عادت دهی به سرما از سازوکارهای مهم در تحمل ارقام گندم به تنش سرما است. این تحقیق با هدف تعیین ارتباط نیاز بهاره سازی با بیان تحمل به سرما و تغییرات فیزیولوژیکی در یک رقم بسیار متحمل و یک رقم حساس به تنش سرما در شرایط کنترل شده از آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی انجام شد. تکمیل بهاره سازی با استفاده از روش شمارش تعداد نهایی برگ و میزان تحمل به سرما با روش LT۵۰ تعیین گردید. عدم نیاز بهاره سازی در رقم بهاره کوهدشت و تکمیل بهاره سازی در روز ۴۲ سرمای بهاره سازی در رقم زمستانه شایان با استفاده از نتایج تعداد نهایی برگ حاصل شد. بررسی LT۵۰ نشان داد که در رقم شایان حداکثر مقاومت به سرما در زمان تکمیل بهاره سازی -۱۷ درجه سانتی گراد و در رقم کوهدشت درجه سانتی گراد می باشد. ارتباط بین محتوی کلروفیل، میزان کلروفیل فلورسانس، انباشت پرولین و قندهای کل با میزان بیان تحمل به سرما بررسی گردید. نتایج نشان داد که در اثر القا سرما، کاهش راندمان کوآنتومی فتوسیستم در رقم شایان بسیار کمتر از رقم کوهدشت می باشد. تیمار سرما باعث کاهش معنی دار ۳۰ درصد محتوی کلروفیل در رقم کوهدشت و افزایش ۳۶ درصد آن در رقم شایان در زمان اشباع بهاره سازی گردید. همچنین در رقم زمستانه شایان انباشت ۳ و ۲ برابر پرولین و قندهای کل نسبت به رقم بهاره کوهدشت در روز ۴۲ سرما کاملا مشهود بود. این عکس العمل ها، بیانگر پاسخ بهتر به سرما در رقم دارای نیاز بهاره سازی در مقایسه با رقم بدون نیاز بهاره سازی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.