اثر پلی آمین ها و اسید سالیسیلیک بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی گلابی رقم سبری (pyrus communis cv. sebri)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر پلی آمین ها و اسید سالیسیلیک بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی گلابی رقم سبری (pyrus communis cv. sebri) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر پلی آمین ها و اسید سالیسیلیک بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی گلابی رقم سبری (pyrus communis cv. sebri)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر پلی آمین ها و اسید سالیسیلیک بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی گلابی رقم سبری (pyrus communis cv. sebri)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر پلی آمین ها و اسید سالیسیلیک بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی گلابی رقم سبری (pyrus communis cv. sebri) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاه و زیست بوم

تعداد صفحات :۱۷

برای حفظ و نگهداری کیفیت، بازارپسندی و تنظیم بازار، نگهداری میوه در سردخانه ضروری است. میوه گلابی یک میوه فرازگرا و حساس بوده و کیفیت و خصوصیات ظاهری آن تحت تاثیر محیط سردخانه قرار می گیرد. این تحقیق به منظور بررسی اثر پلی آمین ها و سالیسیلیک اسید بر حفظ کیفیت، خصوصیات تغذیه ای و بازارپسندی گلابی رقم سبری صورت گرفت. در این بررسی میوه ها با ۲ نوع پلی آمین اسپرمین و اسپرمیدین و هر یک با ۲ غلظت ۱ و ۱.۵ میلی مولار و ماده سالیسیلیک اسید با دو غلظت ۴ و ۸ میلی مولار به روش غوطه وری به ترتیب به مدت ۳ و ۵ دقیقه تیمار و در سردخانه با دمای ۰.۵ درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی حدود ۸۵ درصد نگهداری شدند. اندازه گیری صفات در زمان های ۸، ۱۶ و ۲۰ هفته پس از انبار صورت گرفت و صفاتی از قبیل سفتی بافت، درصد رطوبت، ویتامین ث، مواد جامد محلول، اسیدیته قابل تیتراسیون، pH و پوسیدگی میوه ها مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که تیمار پلی آمین باعث حفظ رطوبت در مقایسه با میوه های شاهد گردید. میوه های شاهد در دوره انبارداری میزان پوسیدگی بیشتری را در مقایسه با سایر تیمارها نشان دادند. تیمارهای سالیسیلیک اسید و پلی آمین ها توانستند در حفظ سفتی بافت و ویتامین ث میوه های تیمارشده موثر باشند.

کلید واژه: پلی آمین ها، سالیسیلیک اسید، گلابی، کیفیت پس از برداشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.