مقایسه تطبیقی/ تحلیلی میزان آسیب پذیری بافت های شهری در برابر زلزله با استفاده از مدل های تحلیل سلسله مراتبی و فازی (نمونه موردی: شهر لامرد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه تطبیقی/ تحلیلی میزان آسیب پذیری بافت های شهری در برابر زلزله با استفاده از مدل های تحلیل سلسله مراتبی و فازی (نمونه موردی: شهر لامرد) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه تطبیقی/ تحلیلی میزان آسیب پذیری بافت های شهری در برابر زلزله با استفاده از مدل های تحلیل سلسله مراتبی و فازی (نمونه موردی: شهر لامرد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه تطبیقی/ تحلیلی میزان آسیب پذیری بافت های شهری در برابر زلزله با استفاده از مدل های تحلیل سلسله مراتبی و فازی (نمونه موردی: شهر لامرد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه تطبیقی/ تحلیلی میزان آسیب پذیری بافت های شهری در برابر زلزله با استفاده از مدل های تحلیل سلسله مراتبی و فازی (نمونه موردی: شهر لامرد) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آمایش محیط

تعداد صفحات :۲۴

با توجه به واقع شدن ایران بر روی یکی از دو کمربند زلزله خیز جهان و وجود گسل های فراوان، وقوع زلزله در فلات ایران امری طبیعی است. ایران جزء ده کشور بلاخیز و ششمین کشور زلزله خیز دنیا است؛ که زلزله مسبب بیش ترین تلفات انسانی در آن می باشد، خطری که خسارت های مالی فراوانی نیز برای کشور به همراه داشته است. شهر لامرد نیز که در جنوب استان فارس و بر روی کمربند زلزله خیز جنوب ایران قرار دارد از این قاعده مستثنا نیست و هر ساله به طور متوسط در این شهر ۴ زلزله با شدت های مختلف رخ می دهد؛ لذا برای مقابله با مساله فوق نیازمند مقاوم سازی ساختمان ها و سکونتگاه ها در سطح شهرها و روستاها هستیم. برای مقاوم سازی بناها و ساختمان ها با توجه به محدودیت منابع مالی، در وهله نخست باید از روش ها و تکنیک هایی استفاده گردد که مدیران و مسئولان را قادر به تخمین و ارزیابی میزان آسیب پذیری سکونتگاه ها و اولویت بندی بافت های شهری در برابر زلزله کند. این ارزیابی و پیش بینی؛ برنامه ریزی مسؤولان را جهت داده و مانع از به هدر رفتن منابع مالی و انسانی می گردد. هدف از این پژوهش پاسخ گویی به نیاز مطرح شده می باشد که استفاده از چه تکنیک و روشی می تواند تصویر مناسب تر و دقیق تر از میزان آسیب پذیری در برابر زلزله ارائه دهد. روش تحقیق مورد استفاده در این پژوهش توصیفی/ تحلیلی می باشد که با استفاده از مدل های فازی و تحلیل سلسله مراتبی اقدام به ارزیابی میزان آسیب پذیری بافت های کالبدی شهر لامرد شده است. نتایج حاصل از این پژوهش بیانگر این موضوع می باشد که روش فازی چند متغیره از توان بالاتری برای شناسایی بافت های شهری آسیب پذیر نسبت به روش تحلیل سلسله مراتبی دارا می باشد. همچنین مشخص گردید که در مدل فازی بیش ترین میزان آسیب پذیری مربوط به وضعیت آسیب پذیری بالا (بیش از ۳۸ درصد) و در مدل تحلیل سلسله مراتبی بیش ترین میزان آسیب پذیری مربوط به وضعیت آسیب پذیری متوسط (بیش از ۴۳ درصد) می باشد.

کلید واژه: زلزله، تحلیل سلسله مراتبی، منطق فازی، آسیب پذیری، شهر لامرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.