ردیابی مقایسه ای سالمونلا در نمونه های جوجه کباب جمع آوری شده از سطح تهران با سه روش مولکولی، کشت و الایزا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ردیابی مقایسه ای سالمونلا در نمونه های جوجه کباب جمع آوری شده از سطح تهران با سه روش مولکولی، کشت و الایزا دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ردیابی مقایسه ای سالمونلا در نمونه های جوجه کباب جمع آوری شده از سطح تهران با سه روش مولکولی، کشت و الایزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ردیابی مقایسه ای سالمونلا در نمونه های جوجه کباب جمع آوری شده از سطح تهران با سه روش مولکولی، کشت و الایزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ردیابی مقایسه ای سالمونلا در نمونه های جوجه کباب جمع آوری شده از سطح تهران با سه روش مولکولی، کشت و الایزا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دنیای میکروب ها

تعداد صفحات :۱۴

سابقه و هدف: سالمونلا یکی از مهم ترین عوامل ایجاد کننده مسمومیت های غذایی در انسان است. استفاده از روش های استاندارد کشت برای تشخیص و جداسازی سالمونلا و نیز ارزیابی خصوصیات باکتری از طریق آزمون های بیوشیمیایی و سرولوژی به صرف ۴ تا ۷ روز زمان، دقت و مهارت کاربر و کیفیت محیط های کشت نیازمند است. این مطالعه با هدف ارزیابی روش مولکولی PCR برای ردیابی سریع سالمونلا در نمونه های گوشت جوجه کباب و مقایسه کیفیت آن با دو روش الایزا و کشت استاندارد انجام شد.مواد و روش ها: این پژوهش به صورت مقطعی–توصیفی بر روی ۶۰ نمونه جوجه کباب جمع آوری شده از فروشگاه های سطح شهر تهران انجام شد. فراوانی سالمونلا در این نمونه ها با استفاده از سه روش میکروبیولوژی (کشت و آزمون های بیوشیمیایی)، الایزا (کیت TECRA، SAL-VIA 96) تکثیر ژن invA) مورد بررسی قرار گرفت. همچنین دقت، حساسیت و ویژگی سه روش با یکدیگر مقایسه گردید.یافته ها: از مجموع نمونه های مورد بررسی فراوانی سالمونلا بر اساس سه روش کشت، الایزا و PCR به ترتیب ۵۵%، ۴۷% و ۶۵% بود. نتایج نشان داد که با استفاده از روش PCR و پرایمرهای invA تنها با یک مرحله غنی سازی اولیه ۲۰ ساعته در محیط BPW می توان در مدت ۲۴ تا ۳۰ ساعت با حساسیت و ویژگی ۱۰۰% وجود سالمونلا را در نمونه غذایی مشخص نمود.نتیجه گیری: نتایج این پژوهش نشان داد که تکنیک PCR کفایت و حساسیت لازم به منظور پایش سریع سالمونلا را دارد. از این رو استفاده از این روش برای ارزیابی وجود سالمونلا در مواد غذایی پیشنهاد می گردد

کلید واژه: سالمونلا، الایزا، واکنش زنجیره ای پلی مراز، invA

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.