مقاله توالی سنگ شناسی و ویژگی های ژئوشیمیایی سنگ های آتشفشانی فاز دوی پالئوژن در منطقه دیلمان، البرز باختری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله توالی سنگ شناسی و ویژگی های ژئوشیمیایی سنگ های آتشفشانی فاز دوی پالئوژن در منطقه دیلمان، البرز باختری دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله توالی سنگ شناسی و ویژگی های ژئوشیمیایی سنگ های آتشفشانی فاز دوی پالئوژن در منطقه دیلمان، البرز باختری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله توالی سنگ شناسی و ویژگی های ژئوشیمیایی سنگ های آتشفشانی فاز دوی پالئوژن در منطقه دیلمان، البرز باختری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله توالی سنگ شناسی و ویژگی های ژئوشیمیایی سنگ های آتشفشانی فاز دوی پالئوژن در منطقه دیلمان، البرز باختری :

مقاله توالی سنگ شناسی و ویژگی های ژئوشیمیایی سنگ های آتشفشانی فاز دوی پالئوژن در منطقه دیلمان، البرز باختری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در بلورشناسی و کانی شناسی ایران از صفحه ۲۳۹ تا ۲۵۲ منتشر شده است.
نام: توالی سنگ شناسی و ویژگی های ژئوشیمیایی سنگ های آتشفشانی فاز دوی پالئوژن در منطقه دیلمان، البرز باختری
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سنگ شناسی
مقاله ژئوشیمی
مقاله آتشفشانی
مقاله پالئوژن
مقاله دیلمان
مقاله البرز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
منطقه دیلمان در البرز باختری و در نزدیکی مرز بین زون های ساختاری البرز مرکزی و باختری روی سنگ های آتشفشانی پالئوزون قرار دارد. توالی پالئوژن در این ناحیه شامل سه فاز جداگانه است که هر کدام یک مرحله از فعالیت های آتشفشانی را به نمایش می گذارد. هدف اصلی این کار پژوهشی، بررسی توالی سنگ شناسی و ویژگی های ژئوشیمیایی سنگ های آتشفشانی فاز دو با سن احتمالی الیگوسن است. سنگ های فاز دو در این ناحیه خود از سه بخش (زیرواحد) مجزا تشکیل شده است که از قدیمی ترین به جدیدترین عبارتند از: زیر واحد یک: گدازه های بازالتی و آندزیت بازالتی، زیر واحد دو: توف های درشت دانه و ریز دانه و برش آتشفشانی، زیر واحد سه: توف های آندزیتی همراه با عدسی های آندزیتی، بررسی ژئوشیمیایی عناصر اصلی و کمیاب گدازه ها نشان می دهد که این سنگ ها در قلمرو کالکوآلکالن قرار می گیرند که بیشتر شاخص قوس های آتشفشانی هستند در عین حال، شباهت هایی میان الگوهای REE آن ها وجود دارد، از جمله این که همه آن ها از نظر LREE ها بسیار غنی شده ترند و HREEها نیز الگوهای تخت را به نمایش می گذارند، بی هنجاری منفی Eu نیز در همه الگوها مشترک است. بنابراین ماگماهای تشکیل دهنده این سنگ ها از یک خاستگاه مشترک فاقد گارنت ولی حاوی فلدسپات سرچشمه گرفته اند. داده های وابسته به عناصر کمیاب غیرمتحرک مانند Cr و Th نیز وابستگی آن ها را به قوس های آتشفشانی تایید می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.