مشخصه یابی و بررسی خواص دی الکتریک الکتروسرامیک های نانوبلور پایه اکسید نیکل سنتز شده، به روش آلیاژسازی مکانیکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مشخصه یابی و بررسی خواص دی الکتریک الکتروسرامیک های نانوبلور پایه اکسید نیکل سنتز شده، به روش آلیاژسازی مکانیکی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مشخصه یابی و بررسی خواص دی الکتریک الکتروسرامیک های نانوبلور پایه اکسید نیکل سنتز شده، به روش آلیاژسازی مکانیکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مشخصه یابی و بررسی خواص دی الکتریک الکتروسرامیک های نانوبلور پایه اکسید نیکل سنتز شده، به روش آلیاژسازی مکانیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مشخصه یابی و بررسی خواص دی الکتریک الکتروسرامیک های نانوبلور پایه اکسید نیکل سنتز شده، به روش آلیاژسازی مکانیکی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مواد نوین

تعداد صفحات :۱۷

پیشرفت روزافزون صنعت میکروالکترونیک، نیازمند ارتقای مواد الکترونیکی پیشرفته از جمله سرامیک های دی الکتریک با ثابت دی الکتریک بالا برای کاربردهایی نظیر خازن ها می باشد. دی الکتریک های برپایه اکسید نیکل دسته ای از این مواد پیشرفته می باشند، که به علت داشتن ثابت دی الکتریک بسیار بالا در محدوده دمایی گسترده، در سال های اخیر مورد توجه محققان بوده اند. در این پژوهش، سرامیک دی الکتریک Li0.05Ni0.95O برای اولین بار به روش آلیاژسازی مکانیکی تولید شد. ساختار و ریزساختار پودرهای آسیاکاری شده در زمان های گوناگون آسیاکاری، با استفاده از پراش پرتو ایکس (XRD) و میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) بررسی گردید و آنالیز کمی الگوی XRD بر مبنای روش رتویلد صورت گرفت. بررسی ها نشان دهنده تشکیل پودرهایی با ساختار نانوبلور و اندازه ذرات زیرمیکرونی در طی آسیاکاری بود که اندازه بلورها و ذرات پس از آسیاکاری به مدت ۲۴ساعت، به ترتیب به مقداری حدود ۲۰ نانومتر و ۲۰۰ نانومتر رسید. برای رسیدن به ترکیب دی الکتریک مطلوب، پودر Li0.05Ni0.95O آسیاکاری شده به مدت ۲۴ ساعت و اکسید آهن (Fe2O3)، با یکدیگر مخلوط شدند و پس از سینتر، مورفولوژی قطعه Li0.05Fe0.02Ni0.93O با استفاده از SEM مورد بررسی قرار گرفت و مشاهده شد که اندازه دانه ها هم چنان در محدوده پایین زیرمیکرونی باقی مانده است. با اندازه گیری خواص دی الکتریک نمونه Li0.05Fe0.02Ni0.93O، به وسیله دستگاه LCR meter در محدوده فرکانسی ۱۲۰ هرتز تا ۲۰۰ کیلوهرتز، ثابت دی الکتریک بالا (حدود ۵۰۰۰) و اتلاف مناسب و پایدار (حدود ۰.۹) در فرکانس ۲۰ کیلوهرتز بدست آمد که تا فرکانس ۲۰۰ کیلوهرتز تقریبا ثابت باقی ماند.

کلید واژه: سرامیک دی الکتریک، اکسید نیکل، آلیاژسازی مکانیکی، نانوبلور، ثابت دی الکتریک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.