اثر بازدارندگی اسانس سرسم (Mentha spicata) بر قابلیت بقای باکتری های پروبیوتیک در کشک مایع صنعتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر بازدارندگی اسانس سرسم (Mentha spicata) بر قابلیت بقای باکتری های پروبیوتیک در کشک مایع صنعتی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر بازدارندگی اسانس سرسم (Mentha spicata) بر قابلیت بقای باکتری های پروبیوتیک در کشک مایع صنعتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر بازدارندگی اسانس سرسم (Mentha spicata) بر قابلیت بقای باکتری های پروبیوتیک در کشک مایع صنعتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر بازدارندگی اسانس سرسم (Mentha spicata) بر قابلیت بقای باکتری های پروبیوتیک در کشک مایع صنعتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)

تعداد صفحات :۱۳

گیاه سرسم (Mentha spicata) یکی از گونه های خانواده نعناعیان می باشد. خواص ضد میکروبی اسانس این گیاه بر روی انواع میکروب ها مورد آزمایش و تایید قرار گرفته است. هدف از این مطالعه بررسی اثر بازدارندگی اسانس سرسم بر قابلیت بقای باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس روتری و بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیر گونه لاکتیس در کشک مایع صنعتی بود. بدین منظور اثر بازدارندگی اسانس سرسم در دو غلظت ۱۵۰۰ و ۲۵۰۰ ppm بر قابلیت بقای باکتری های پروبیوتیک در کشک مایع صنعتی در دمای ۴ درجه سانتی گراد و طی یک دوره ۲۰ روزه انبارمانی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج این پژوهش نشان داد که در طی دوره نگهداری و در مقایسه با نمونه کنترل، باکتری لاکتوباسیلوس در هر دو غلظت اسانس حساس تر از بیفیدوباکتریوم بود. اثر بازدارندگی از رشد باکتری های مذکور در غلظت ۱۵۰۰ ppm اسانس کمتر از غلظت دیگر بود و بیشترین قابلیت بقای باکتری های پروبیوتیک بعد از نمونه کنترل برای بیفیدوباکتریوم انیمالیس در غلظت۱۵۰۰ ppm اسانس سرسم مشاهده شد.

کلید واژه: اثر بازدارندگی، اسانس سرسم، بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیر گونه لاکتیس، کشک مایع صنعتی، لاکتوباسیلوس روتری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.